Aaa nikahınız olmadan @Forumdash seni nasıl boşadı zaten boş ol dedi imam nikağımıydı 😱😱😱 İmamda @xemrexxx dirNeden ayoll
bizim hiçbir zaman nikahımız olmadı olmaz da zaten![]()
![]()
Aaa nikahınız olmadan @Forumdash seni nasıl boşadı zaten boş ol dedi imam nikağımıydı 😱😱😱 İmamda @xemrexxx dirNeden ayoll
![]()
@serhatt tan çok iyi intikam alma planı ama @eskici nin naif duygularıyla oyuncak gibi oynamayalım. Sonuçta insan. Legodan adam değilNeden ayoll
![]()
aaa hiçbiriyle işim olmaz
@Forumdash Faruk beyin uydurmasıydı o işteAaa nikahınız olmadan @Forumdash seni nasıl boşadı zaten boş ol dedi imam nikağımıydı 😱😱😱 İmamda @xemrexxx dir![]()
![]()
![]()
@Forumdash Faruk beyin uydurmasıydı o işte![]()
aaa hiçbiriyle işim olmaz![]()
Aaa sizin olayınız karakolda bitecek ayoll Kim kiminle belli değil
@Çiğdem- bacımı kandırabilirsin ama peki ya yukardakini?@Forumdash Faruk beyin uydurmasıydı o işte![]()
Yerim göklerdirSenin haddine mi düşmüş benden intikam almak,bi yerini bil![]()
Aaa sizin olayınız karakolda bitecek ayoll Kim kiminle belli değil![]()
![]()
![]()
Ben gerçekleri söylüyorum
Hepimizi birbirimize düşürdünAaa sizin olayınız karakolda bitecek ayoll Kim kiminle belli değil![]()
![]()
![]()
Senin yerin cehennemin dibidir
Hepimizi birbirimize düşürdün![]()
Ben gerçekleri söylüyorum![]()
@eskici Yine alıp başını gidecek sizin yüzünüzden
Takmıyorum kimseyi
Takmıyorum kimseyi![]()
![]()
Aaa sen buna Kıvancı getiricem demişsin evet o ne iş ayollgüya bana Kıvancı getirecekti,hani nerde@eskici
Yok kız onu bile ben buldumAaa sen buna Kıvancı getiricem demişsin evet o ne iş ayollGetire getire fotosunumu getirdin
![]()
![]()
![]()
güya bana Kıvancı getirecekti,hani nerde@eskici
Çalışmalara devam ediyorum koskoca Kıvanç'tan bahsediyoruz biraz uzun sürer doğal olarakAaa sen buna Kıvancı getiricem demişsin evet o ne iş ayollGetire getire fotosunumu getirdin
![]()
![]()
![]()
Kayboluşun ondan yaniÇalışmalara devam ediyorum koskoca Kıvanç'tan bahsediyoruz biraz uzun sürer doğal olarak![]()
![]()
Yok kız onu bile ben buldum![]()
Aaa senin işinde zor @serhatt a Kıvanc bulacan sonra @Forumdash ile tekrar nikah kıyacanÇalışmalara devam ediyorum koskoca Kıvanç'tan bahsediyoruz biraz uzun sürer doğal olarak![]()
![]()