Herkes yavuklusunun arkasından böyle der bu süreçte @S.G.A.T. a destek olÖlmedi diyor ayol,inanmıyor![]()
Herkes yavuklusunun arkasından böyle der bu süreçte @S.G.A.T. a destek olÖlmedi diyor ayol,inanmıyor![]()
İKİMİZDE ÇOK YARALIYIZ
Hahah Aaa sen kabullendin hatta başka parlak aramaya başladınİKİMİZDE ÇOK YARALIYIZ![]()
Bir Türk dizisinde bir karakter bu kadar kolay öldürülemez, ölmesi düşünülemez bile.Hahah Aaa sen kabullendin hatta başka parlak aramaya başladın
@S.G.A.T. Ara sıra hayırr ölmedii diye bağırıp çağırıp kırızler geçiricek o anlarda dikkat et bıçak falan ortalıkta bırakma![]()
![]()
![]()
Uyarıların için sağol canım dikkat ederimHahah Aaa sen kabullendin hatta başka parlak aramaya başladın
@S.G.A.T. Ara sıra hayırr ölmedii diye bağırıp çağırıp kırızler geçiricek o anlarda dikkat et bıçak falan ortalıkta bırakma![]()
![]()
![]()
Bir Türk dizisinde bir karakter bu kadar kolay öldürülemez, ölmesi düşünülemez bile.20 yıldır dizi izliyorsun hala öğrenemedin mi şunu.
![]()
Şarkı ile veda etti işte ayollUyarıların için sağol canım dikkat ederim![]()
Öldü gösterilenlerin çoğu ölmezŞarkı ile veda etti işte ayoll![]()
![]()
Bence gayet anlamlı bir ölüm oldu çok mesaj içeriyor![]()
![]()
![]()
Daha kendini affettirecek babasına. O da onu anlayacak falan. Daha esas sır da var. Konusu bitmedi ki Selim'in. Sağlam dram sahneleri var İdris'le, Yamaç'la. Saçma sapan sezon finali yaptılar. Bir kaç isim dışında hepsi yaşayacaktır. İlk bir kaç bölümde bolca hastane sahnesi göreceğiz. Kışın gelip izlerim.Öldü gösterilenlerin çoğu ölmez![]()
Daha kendini affettirecek babasına. O da onu anlayacak falan. Daha esas sır da var. Konusu bitmedi ki Selim'in. Sağlam dram sahneleri var İdris'le, Yamaç'la. Saçma sapan sezon finali yaptılar. Bir kaç isim dışında hepsi yaşayacaktır. İlk bir kaç bölümde bolca hastane sahnesi göreceğiz. Kışın gelip izlerim.![]()
40 ı çıkana kadar bu düşüncelerle hep yaşayacaksınız zamanla alışcıaksınız ayoll bu sürecte böyle aşamalar normal merak etmeyinÖldü gösterilenlerin çoğu ölmez![]()
Çok kötü hissediyorum be Çiko öyle böyle değil.40 ı çıkana kadar bu düşüncelerle hep yaşayacaksınız zamanla alışcıaksınız ayoll bu sürecte böyle aşamalar normal merak etmeyin![]()
![]()
![]()
Aynı fikirdeyiz,Serhancığım çatlasın hogathaDaha kendini affettirecek babasına. O da onu anlayacak falan. Daha esas sır da var. Konusu bitmedi ki Selim'in. Sağlam dram sahneleri var İdris'le, Yamaç'la. Saçma sapan sezon finali yaptılar. Bir kaç isim dışında hepsi yaşayacaktır. İlk bir kaç bölümde bolca hastane sahnesi göreceğiz. Kışın gelip izlerim.![]()
Sermaye çıktı çenene40 ı çıkana kadar bu düşüncelerle hep yaşayacaksınız zamanla alışcıaksınız ayoll bu sürecte böyle aşamalar normal merak etmeyin![]()
![]()
![]()
Ben Medete üzüldüm ayoll onsuz Vartolu nasıl olacakAynı fikirdeyiz,Serhancığım çatlasın hogatha![]()
nostaljiÇok kötü hissediyorum be Çiko öyle böyle değil.Korku var içimde. En son Çakır'da böyle hissetmiştim.
Aynen, ona cidden üzüldüm. Vartolu görmedin mi ne hala düşmüş.
Gelmiş geçmiş en duygusal karakter ölümü. Yıllar geçti, yanına yaklaşan bile yok.nostalji
Aaa bunlarda Sena ve Sadişi nasıl bu kadar aramadan boşladılar kaçırıldılar diye insanı umudu kesermisin aylar geçmiştir büyük ihtimalle belkide yıl geçmiştir o süreci bilmiyoruz resmen kaçırıldılar diye ölmüş gibi kabullenmişlerAynen, ona cidden üzüldüm. Vartolu görmedin mi ne hala düşmüş.Keşke bir şans olsa da onu Vartolu gittikten sonra bulmuş olsalar. İhtimal yok gibi görünüyor ama olası bir Medet-Vartolu buluşması düşünemiyorum.
Gitti ama
![]()
3 ay değil miydi?Aaa bunlarda Sena ve Sadişi nasıl bu kadar aramadan boşladılar kaçırıldılar diye insanı umudu kesermisin aylar geçmiştir büyük ihtimalle belkide yıl geçmiştir o süreci bilmiyoruz resmen kaçırıldılar diye ölmüş gibi kabullenmişler![]()
![]()
![]()
3 Ay Salihlerin Sadişle dağ evinde olduğu sürecti yanı o insanların ldüğünden sonra bir zaman daha geçti diziden3 ay değil miydi?Muhtemelen her gün aramışlardır, her gün sonunda bulamayınca da biraz daha bitap düşmüşlerdir.