Ufak Tefek Cinayetler - 32. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
16x9_ufak_tefek_cinayetler.jpg

Ve merakla beklenen soru karşılık buluyor! Ölen isim kim?

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali bölümüyle salı 20.00'de Star TV'de!

Şimdi @Aserat ın mesajını anladım, Elif yok demişti.
Evet Edip'e güle güle deriz. Merve için kendini feda etmiş olabilir.

4 kadın zaten ölmemişdir, hep suçlu olarak o 4ün resmi gösteriliyordu ilk bölümlerde.
2 erkekten birisi ölmüştür.
Serhan da daha önemli bir karakter, Edip gider gibi. Ve cinayetden daha çok yanlışlıkla ölmüştür bence. Kim neden bilerek Edipi öldürsün?

Arzunun düşüşü ve serhanın düşüşü cuk oturuyor animasyonun düşüşüne...... düşende kadın elbisesinin olduğunu düşünürsek arzu bence

Şimdi @Aserat ın mesajını anladım, Elif yok demişti.
Evet Edip'e güle güle deriz. Merve için kendini feda etmiş olabilir.
Arzunun düşüşü ve serhanın düşüşü cuk oturuyor animasyonun düşüşüne...... düşende kadın elbisesinin olduğunu düşünürsek arzu bence
Başlarken bir kadın cinayeti denmişti düşenin kıyafeti kadın kıyafetiydi bence Elif ölecek
Bende gerçek fragman geldi diye heyecan yaptım :(

@Harunnn60 @S.G.A.T. @yatutarsa

Baştan beri düşenin Merve atanında Oya olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda içimden bir ses düşen Edip diyor. Sahilden çıkan cesette %90 Elif'tir.

Kalbim çarptı, en heyecanlı fragmanlardan biri olmuş, inşallah en azından katili ya da öleni gösterirler, ikisini birden eylüle bırakırlarsa çok tepki alırlar.

Fragman harika olmuş cidden. Oya ve Merve'nin yüzleşmesi damga vuracak. Bakalım ölen kim olacak? Edip'in 31. bölümde veda havası vardı sanki. Hem oraya düşen kişi pek etkilemedi oradakileri, büyük ihtimal Edip'tir. Kızlardan biri olsaydı daha şok olurdu. :D

@Çiğdem- sen de izle de gör bu kadınların birbirlerine yaptıklarının aynılarını bende sana yapmak istiyorum :A