Kadın veya Fazilet gibi bir konu 10-15 bölüm sünmüyor ondan inanmıyorsun zaar.Gerçekten ortaya çıkıyor mu?
Ben hala inanmıyorum.
O yüzden Kadın ve UTC'nin hali ortada ya. Totaldeki fark uçurum zaten, AB'de bile artık yanına yaklaşamıyor zaar.Kadın veya Fazilet gibi bir konu 10-15 bölüm sünmüyor ondan inanmıyorsun zaar.
Kadın sündürme olduğu için zirvede UTC ise her bölüm bir bomba patlattığı için izleyiciler kolay kaldıramıyor.O yüzden Kadın ve UTC'nin hali ortada ya. Totaldeki fark uçurum zaten, AB'de bile artık yanına yaklaşamıyor zaar.
Sorunun cevabı burda Fotoğraflara bak😱Fragman süperr olaylı bir bölüm olacağa benziyor Burcu nasıl gelmiş partiye Peline birşey yapmış olabilirmi acaba Oya Serhana söylüyo Mervenin yaptığın Taylan Merve birbirine giriyo valla hareketli bi bölüm olacak
Sorunun cevabı burda Fotoğraflara bak
Hayır, Pelin partiye gelmiş😱Arzu orayamı gelmiş anemm bölüm bayağı bir karışık olacak yaa
Hayır, Pelin partiye gelmiş
Kadın'ı izledin mi ki bu kadar emin konuşabiliyorsun, önyargılı arkadaşımKadın sündürme olduğu için zirvede UTC ise her bölüm bir bomba patlattığı için izleyiciler kolay kaldıramıyor.
Evet arada denk geliyorum. 30 bölümdür kocasının ölmediğini öğrenemeyen bir karakter varsa sündürme demektir.Kadın'ı izledin mi ki bu kadar emin konuşabiliyorsun, önyargılı arkadaşım
UTC'nin her bölümünde fiyasko sahneler izlemekten millet diziden kaçtı. Sen hala kendini avutmaya devam et.
Laf attığı dizileri de gizli gizli izlermiş.Evet arada denk geliyorum. 30 bölümdür kocasının ölmediğini öğrenemeyen bir karakter varsa sündürme demektir.
Kimse diziden kaçmadı...... bir ara eşkiya yoktu o zaman çok arttı sonra yine normal oranlarına geri döndü. Gerçi hoş 8 reyting kaçmış izleyici ise bu bir iltifattır ayrıca kadını bende izledim çok az fanları kusura bakmasın ama garanti bir iş çünkü öyle yapılmış çoğu dizi tutmuştur...... dram=primKadın'ı izledin mi ki bu kadar emin konuşabiliyorsun, önyargılı arkadaşım
UTC'nin her bölümünde fiyasko sahneler izlemekten millet diziden kaçtı. Sen hala kendini avutmaya devam et.
Ve haklı diziyi çoğu kişi kaldıramıyor. O pencere ile ilgili bile 20 satır şey yazabilirim burdaLaf attığı dizileri de gizli gizli izlermiş.
Fazilet'i de izliyorsundur sen.
İşte izlemeye gerek yok 5 dakikadan bile anlıyorsun ne olduğunu.Laf attığı dizileri de gizli gizli izlermiş.
Fazilet'i de izliyorsundur sen.
Total grubunda 8 reytingden 4 reytinge düşüyorsa millet diziden sıkıldı anlamına geliyor. AB'de dahi 11 reyting alıyorken 7-8 reytinglere düşmüştü zaten.Kimse diziden kaçmadı...... bir ara eşkiya yoktu o zaman çok arttı sonra yine normal oranlarına geri döndü. Gerçi hoş 8 reyting kaçmış izleyici ise bu bir iltifattır ayrıca kadını bende izledim çok az fanları kusura bakmasın ama garanti bir iş çünkü öyle yapılmış çoğu dizi tutmuştur...... dram=prim