O da Aşkı Memnu özentisi.Takılın kendi aranızda Yasak Elma'ya yer açtınız.![]()
İyiymişAy şimdi @Çiğdem- olayı anlamayacak@destere si olsa anlatırdı diyemicem destere büyük ihtimal sarı komutanın sarı bölgelerini minciklardi
neyse bu hogathaya Da d.akalinin tercümanı gibi biri lazım
@Forumdash @Yiğitt @mesmeso61 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @ömer karataş @DarkLegenD
Ay şimdi @Çiğdem- olayı anlamayacak@destere si olsa anlatırdı diyemicem destere büyük ihtimal sarı komutanın sarı bölgelerini minciklardi
neyse bu hogathaya Da d.akalinin tercümanı gibi biri lazım
@Forumdash @Yiğitt @mesmeso61 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @ömer karataş @DarkLegenD
Aaa gerçekten anlamadım Aras ne alakaSarı Komutan deyince aklımıza Tolga Sarıtaş gelir, çakmalara fırsat vermeyeceğiz.![]()
Arşivden sanıp hevesle gelmiştik @Yiğitt ileİyiymişSeni arşivinden çıkardığın çıplak oğlan fotoları dışında bir mesaj attığını görmek çok güzel
![]()
Onları sen de arşivliyorsun zaten @xemrexxx e gerek yok, her fırsatta Aras'ın yataktaki çıplak fotosunu atıyorsun önümüze
Hahha Aaa orasını karıştırma ayollOnları sen de arşivliyorsun zaten @xemrexxx e gerek yok, her fırsatta Aras'ın yataktaki çıplak fotosunu atıyorsun önümüze![]()
Anlasan şaşardık zatenAaa gerçekten anlamadım Aras ne alaka
Tolga doğum günü konusu sandım bende @Yiğitt gibi@xemrexxx yine arşivden bir eşyler çıkarmış sanırım dedim
@serhatt @Forumdash
O kadar gereksiz bi konu ki sen etiket yapmasaydın yorum yazmamiş olacaktımAaa gerçekten anlamadım Aras ne alaka
Tolga doğum günü konusu sandım bende @Yiğitt gibi@xemrexxx yine arşivden bir eşyler çıkarmış sanırım dedim
@serhatt @Forumdash
Anlasan şaşardık zaten![]()
Hahah Aaa zaten başlıkla içeriği anlamadım ama boş konu olması iyi güzel goy goy yaparız işte bize o lazımO kadar gereksiz bi konu ki sen etiket yapmasaydın yorum yazmamiş olacaktım![]()
Beğenmediysen yallahHahah Aaa zaten başlıkla içeriği anlamadım ama boş konu olması iyi güzel goy goy yaparız işte bize o lazım![]()
![]()
@xemrexxx
Fotolar da kalksa süper olacakHahah Aaa zaten başlıkla içeriği anlamadım ama boş konu olması iyi güzel goy goy yaparız işte bize o lazım![]()
![]()
@xemrexxx
Fotolar da kalksa süper olacak![]()
Aaa evet arşivinden bir şeyler koysa sahur olmadanBeğenmediysen yallah![]()
Zıbardı heralde sesi çıkmıyorAaa evet arşivinden bir şeyler koysa sahur olmadan![]()
![]()
![]()