iyi Ki Doğdun Sarı Komutan

Sarı Komutan deyince aklımıza Tolga Sarıtaş gelir, çakmalara fırsat vermeyeceğiz. :Z

Güzel muhabbet dönmüş. Böyle kaliteli troll atışmaları destekliyoruz. :A

:kiki::kiki:Çok güzel bir twitleşme bi an için gerçek sandım iyiki doğmuş sarıkomutan

Ay şimdi @Çiğdem- olayı anlamayacak :( @destere si olsa anlatırdı diyemicem destere büyük ihtimal sarı komutanın sarı bölgelerini minciklardi :A neyse bu hogathaya Da d.akalinin tercümanı gibi biri lazım :A @Forumdash @Yiğitt @mesmeso61 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @ömer karataş @DarkLegenD
İyiymiş :A Seni arşivinden çıkardığın çıplak oğlan fotoları dışında bir mesaj attığını görmek çok güzel :A

Ay şimdi @Çiğdem- olayı anlamayacak :( @destere si olsa anlatırdı diyemicem destere büyük ihtimal sarı komutanın sarı bölgelerini minciklardi :A neyse bu hogathaya Da d.akalinin tercümanı gibi biri lazım :A @Forumdash @Yiğitt @mesmeso61 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @ömer karataş @DarkLegenD

Sarı Komutan deyince aklımıza Tolga Sarıtaş gelir, çakmalara fırsat vermeyeceğiz. :Z
Aaa gerçekten anlamadım Aras ne alaka :F

Tolga doğum günü konusu sandım bende @Yiğitt gibi :A @xemrexxx yine arşivden bir eşyler çıkarmış sanırım dedim :F @serhatt @Forumdash