'Avlu'nun Platosu Tehlikede!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
16x9_avlu(1).jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun çok konuşulan platosu tehlike altında!

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi için İstanbul Sancaktepe'de 550 metrekaresi kapalı, 1795 metrekaresi açık olan alan kiralanmış ve 1 Milyon 800 Bin TL'ye hapishane platosu yapılmıştı.

Söz konusu binanın başka bir şirkete 5 yıllığına kiralandığı, yapımcının kiracı şirketten binayı kiraladığı ortaya çıktı. Binanın asıl sahibi sete icra memuru göndererek tahliye edilmesini istedi.

Limon Film avukatları ise icra müdürlüğüne giderek maddi zararlarının büyük olacağını söyleyip tahliye kararının durdurulmasını istedi. İstanbul 6. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme tahliyenin devamına karar verdi.

Mahkeme kararına sonuna kadar saygı duymalıyız. :A Geçmiş olsun taşımasınlar hiç yeter 1 sezon. :A

Yine Limon Film, yine sorun. Ben de niye bu zamana kadar bir şey olmadı diyordum. :A Ama bunlar hep Star'ımın başarısını kıskandıkları için. :ppp:

Limon Film neden hep böyle sorunlu işlere imza atıyor, ikinci FOX TV olma yolunda ilerliyor. :A

Say say bitmez. :A Kösem ayrı sorunluydu, Şevkat olaylı son buldu, Bu Sayılmaz'ın olayları malum, O Hayat Benim gibi diziyi yayınlayan kanalsınız. Tek onu söyleseydim de yeterdi. :A

Ben de ekleme yapayım. :A Lale Devri, Yer Gök Aşk, Kocamın Ailesi'nden de ayrıldı kaç kişi. :A Deniz Yıldızı'nda başroller ağır çalışma şartı diye ayrılmıştı. :A

Mahkeme kararına sonuna kadar saygı duymalıyız. :A Geçmiş olsun taşımasınlar hiç yeter 1 sezon. :A

Ya yazık o kadar masrafa :(

Hangi büyülerden yaptın diye sormalıydın :A:A

Limon Film neden hep böyle sorunlu işlere imza atıyor, ikinci FOX TV olma yolunda ilerliyor. :A
Aaa çok şükür bu diziyi abartmadılar ve üstüne başlarına sorunda çıkmış bence direk bitirsinler diziyi ayoll :Z:Z:Z @kerem @xemrexxx