'Ben Bilmem Eşim Bilir' ve 'Yaparsın Aşkım' Cumartesi Akşamı Karşı Karşıya!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
resimHD-161934NU.jpg

İki benzer format cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor!

Bir tarafta Ufuk Özkan'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelen 'Ben Bilmem Eşim Bilir', diğer tarafta İlker Ayrık'ın sunumuyla FOX TV'de ekrana gelen 'Yaparsın Aşkım'... Bu iki format cumartesi akşamı farklı kanallarda, aynı saatte 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

Bakalım reytinglerde hangisi günü önde kapatacak?
Yaparsin-Askim-cover-photo-29e7aec5-0bd5-4a51-baca-fc39459a8192-mpositioned-640x360.jpg

Hani Ben Bilmem Eşim Bilir çarşamba olacaktı? 😱 Gerçi Top'un böyle saçma bir şey yapmaması var oluş amacına aykırı olurdu şaşırmadım. :A

Ben bilmem eşim bilir bu fotmata ön ayak olan bir program ve yarışma......o yizden onu destekliyorum

resimHD-161934NU.jpg

İki benzer format cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor!

Bir tarafta Ufuk Özkan'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelen 'Ben Bilmem Eşim Bilir', diğer tarafta İlker Ayrık'ın sunumuyla FOX TV'de ekrana gelen 'Yaparsın Aşkım'... Bu iki format cumartesi akşamı farklı kanallarda, aynı saatte 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

Bakalım reytinglerde hangisi günü önde kapatacak?
Yaparsin-Askim-cover-photo-29e7aec5-0bd5-4a51-baca-fc39459a8192-mpositioned-640x360.jpg
İşte ben bu halini seviyordum. :(
Bence de öyle, lafı geçince söyleyeyim dedim. :F
Şu Kalk Gidelim de oynamıyor mu. :D
Ben bilmem eşim bilir bu fotmata ön ayak olan bir program ve yarışma......o yizden onu destekliyorum
Yaparsın Aşkım'ı FOX'um haftada 2 gün yaptı, Cuma-Cumartesi çok kısa özetle 20.00'de FOX'um da. :Z

Son düzenleme: