Konuyu silersen bende seni dünyadan silerim ona göre![]()
Destere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet HaımıdaKafanı kesicez![]()
Konuyu silersen bende seni dünyadan silerim ona göre![]()
Destere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet HaımıdaKafanı kesicez![]()
Faziletten önce seni gömmek lazım,yaşında kemale ermiş zaten pis kaknem gudubet karadulDestere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet Haımıda![]()
![]()
![]()
@xemrexxx den dersmi alıyorsun ayoll laf atma ağacın genişlemişFaziletten önce seni gömmek lazım,yaşında kemale ermiş zaten pis kaknem gudubet karadul![]()
Bende ki lafları duysan ağzın beş karış açık gezersin be
Sandığınızdan daha çok özgüven var bende
Destere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet Haımıda![]()
![]()
![]()
Kemal falan deme Serhatciğim ramazan ayındayız sonra Çiğdemin rüyasına Kemalim yapmaz girecekFaziletten önce seni gömmek lazım,yaşında kemale ermiş zaten pis kaknem gudubet karadul![]()
Çiğdem paçozuna Kemal gibi biri gider zatenKemal falan deme Serhatciğim ramazan ayındayız sonra Çiğdemin rüyasına Kemalim yapmaz girecekOna bile razı bu aralar
![]()
Kemal falan deme Serhatciğim ramazan ayındayız sonra Çiğdemin rüyasına Kemalim yapmaz girecekOna bile razı bu aralar
![]()
Aaa Kırgın Çiçeklerde Kemal vardı @destere gibi komik sapık orda da Mesude benim gibi Kemalim yapmaz dfiyip duruyorduÇiğdem paçozuna Kemal gibi biri gider zaten![]()
Mesude boynuzlardan kapıdan geçemiyordu amaAaa Kırgın Çiçeklerde Kemal vardı @destere gibi komik sapık orda da Mesude benim gibi Kemalim yapmaz dfiyip duruyordu![]()
![]()
Özledik ayoll![]()
( @denizz19 @DarkLegenD
![]()
Kral Kemal Bey, destere ve benim karışımım şeklinde bir komikliğe sahipti. Benim de hakkımı yeme canım.Aaa Kırgın Çiçeklerde Kemal vardı @destere gibi komik sapık orda da Mesude benim gibi Kemalim yapmaz dfiyip duruyordu![]()
![]()
Özledik ayoll![]()
( @denizz19 @DarkLegenD
![]()
Hahah bizim duruma benziyor işte desterem yapmazMesude boynuzlardan kapıdan geçemiyordu ama![]()
Aaa senin kaliten tartışılmaz zaten ayollKral Kemal Bey, destere ve benim karışımım şeklinde bir komikliğe sahipti. Benim de hakkımı yeme canım.
pok yapmazHahah bizim duruma benziyor işte desterem yapmaz![]()
![]()
![]()
Fok yapmaz demek istedin galiba. @Çiğdem-pok yapmaz![]()
Sen bir kraliçesin!Aaa senin kaliten tartışılmaz zaten ayoll![]()
![]()
![]()
Hayır başka bişey demek istedim anlayana
Terbiyesiz, ağzın bozulmuş senin.Hayır başka bişey demek istedim anlayana![]()
Hoştt sensin terbiyesiz,çemçük ağızlıTerbiyesiz, ağzın bozulmuş senin.
Adminlikte destek verecem sana söz verdim desterede gebermişken rakipsiz kaldın
Çemçük ne ya, kalite bir hakaret kullan bari.Hoştt sensin terbiyesiz,çemçük ağızlı![]()
@Yiğitt şu an tırnaklarını yemekle meşgul. Endişelenme, admin olunca seni fazla incitmeyeceğim yavrucuğum.Adminlikte destek verecem sana söz verdim desterede gebermişken rakipsiz kaldın![]()
![]()
![]()