Murat abim cins değildir nerden çıkardın.
Beğenmedin mi?Güzel kız konusu açaydın yaBu ne la .ss
Aaa adamı yeni gördüm tanımıyorum sadece görsel izlenim cnmMurat abim cins değildir nerden çıkardın.![]()
Yorum yazdım şimdi arada bildirimler gözümden kaçıyor kusura bakma.Aaa adamı yeni gördüm tanımıyorum sadece görsel izlenim cnm
@xemrexxx in fotosunu paylaştım şurada senlede o konu hakkında geçmişte konusmuştuk hatırlarsın 21.yorum![]()
![]()
https://fav10.net/forum/threads/rapçi-ezhel-tutuklandı.279068/page-2#post-3351598
Aaa önemli değil dünya kadar yere etiket ettik yineYorum yazdım şimdi arada bildirimler gözümden kaçıyor kusura bakma.![]()
Hepsine baktım artık eminim ablacım.Aaa önemli değil dünya kadar yere etiket ettik yineİlk girdiğidme foruma hepsine bende yetişemiyorum çünkü yeni sohbet açılıyor
![]()
Sanki nikahına al dedim. Yorumun ne diye sorduk.Yumoşlara sor![]()
Banane laHepsine baktım artık eminim ablacım.
Sanki nikahına al dedim. Yorumun ne diye sorduk.![]()
Aaa bazen gitmeyip görmediklerimiz oluyor gülücük imzam yoksa mesaını görmemişimdir onuda tekrar hatırlatayımda konusu açılmıskan cnmHepsine baktım artık eminim ablacım.
Sanki nikahına al dedim. Yorumun ne diye sorduk.![]()
Evet bazen bozulıyorum sana çünkü cevapsız mesajlarım kalıyor.Aaa bazen gitmeyip görmediklerimiz oluyor gülücük imzam yoksa mesaını görmemişimdir onuda tekrar hatırlatayımda konusu açılmıskan cnm![]()
![]()
![]()
Sen erkeklerden hoşlanıyordun.Banane laKız resmi olsa yorumumu yapardım
![]()
Şans eseri bazen görüyorum bildirim bana gelmemiş oluyorEvet bazen bozulıyorum sana çünkü cevapsız mesajlarım kalıyor.
Sen erkeklerden hoşlanıyordun.![]()
Yok artık iftiraya gel 😱 Allah korusun .ssEvet bazen bozulıyorum sana çünkü cevapsız mesajlarım kalıyor.
Sen erkeklerden hoşlanıyordun.![]()
Kanım dondu.@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes Atacan bu konu ile hasılatı toplamış.
Diss yarışmamızda 5. bölümde 1. belli 2. kim?![]()
Bugün de Kuşum Aydın resimleri geliyor.Aaa önemli değil dünya kadar yere etiket ettik yineİlk girdiğidme foruma hepsine bende yetişemiyorum çünkü yeni sohbet açılıyor
![]()
Bu konuda ciddi misin?Uzun zamandır parlak konusu açılmıyordu.@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı