Anladık onu yönetici olarak demedik herhalde, Kanal sahibi olarak diyede belirtmiştim halbukiYok ben emekliyim artık.
Anladık onu yönetici olarak demedik herhalde, Kanal sahibi olarak diyede belirtmiştim halbukiYok ben emekliyim artık.
Anladım da yinede karışmam. @xBUGRAx falan baksın.Anladık onu yönetici olarak demedik herhalde, Kanal sahibi olarak diyede belirtmiştim halbuki
Sen öyle san o ne sinsi o en fenalarından @Billy Kane ile birlikteTam adamını etiketledin
@xBUGRAx pek etliye sütlüye karışmayan biri
@xBUGRAx 😱 😱 Şuan şok oldum diyebilirimSen öyle san o ne sinsi o en fenalarından @Billy Kane ile birlikte
Sen yokten ne olduğunu bilmiyorsunYok ben emekliyim artık.
Bir sen eksiktin. Şaka maka yedin la askerliği insanın aklına gelir de arar be. Hiç aramadın sormadın çok ayıp.Ben de gelmiş oluyorum hayırlı olsun
Bir sen eksiktin. Şaka maka yedin la askerliği insanın aklına gelir de arar be. Hiç aramadın sormadın çok ayıp.
Bu arada hayırlı olsun, kaos ve katliamın bol olduğu bir sezon olması dileğiyle.
Ben askerim sen aramalısınBir sen eksiktin. Şaka maka yedin la askerliği insanın aklına gelir de arar be. Hiç aramadın sormadın çok ayıp.
Bu arada hayırlı olsun, kaos ve katliamın bol olduğu bir sezon olması dileğiyle.
Ben bilmem aklına getirip bu manyak bir oflu vardı napıyor acaba diyip sen arayacaktın. Askerliği bitirdin zaten bu dakikadan sonra bir anlamı kalmadı tabi bunların. İyi iyi gel bakalım hele sen bu taraflara.Ben askerim sen aramalısın
Bu kadar özledigini bilmiyordumBen bilmem aklına getirip bu manyak bir oflu vardı napıyor acaba diyip sen arayacaktın. Askerliği bitirdin zaten bu dakikadan sonra bir anlamı kalmadı tabi bunların. İyi iyi gel bakalım hele sen bu taraflara.
Sence bu kurduğum cümlelerden özlem mi çıkıyor. İlgiiiiinç.Bu kadar özledigini bilmiyordum
Bir de hasetlikSence bu kurduğum cümlelerden özlem mi çıkıyor. İlgiiiiinç.
Aaa hoşgeldin hayatım. Bir rastlayamadım ki mesaj atayım bari buradan yazayım yakalamışken.Kaos başlayacağına göre artık geri dönebilirim Hayırlı olsun kuzucuk, merakla bekliyoruz @Ahmed
Kiiim been, come ooon. Ben öyle bir insan mıyım?Bir de hasetlik