Aynen canım gerçekten işe yarar şarkı çok azBu kolay grupta bile zorlanıyorsa eğer zaten korkmamıza gerek yokmuş
Şöyle bir genel olarak baktım 122 şarkı seçtik mesala 22 şarkıyı ayır 100 tanesi boş , müzik piyasası bitmiş
Aynen canım gerçekten işe yarar şarkı çok azBu kolay grupta bile zorlanıyorsa eğer zaten korkmamıza gerek yokmuş
Şöyle bir genel olarak baktım 122 şarkı seçtik mesala 22 şarkıyı ayır 100 tanesi boş , müzik piyasası bitmiş
Özellikle bu geçen yaz çok kötü geçmiş Tarkan Sezen olmasa ne olurdu bilmiyorumAynen canım gerçekten işe yarar şarkı çok az
Efsaneleri dinle daha iyi,yenilerde iş yokÖzellikle bu geçen yaz çok kötü geçmiş Tarkan Sezen olmasa ne olurdu bilmiyorum
Zaten yeni popçuları dinlemiyorum . 90lı yıllardakı şarkıcıları dinliyorum hala
30 a yaklaştık artık ergen gibi yenileri dinleyecek zaten halim yok kafamda kaldırmazEfsaneleri dinle daha iyi,yenilerde iş yok
kendi adına konuş ben daha 25 bile olmadım30 a yaklaştık artık ergen gibi yenileri dinleyecek zaten halim yok kafamda kaldırmaz
2005 Sonrası bozulmaya başlanmıstı pop müzik 2010 dan sonra zaten geberip gitti
Aaa olsun şimdiden bilinçlen ayoll kulakların beynin zehirlenmesinkendi adına konuş ben daha 25 bile olmadım
çok şarkı dinleyen biri değilim zaten korkma bişey olmazAaa olsun şimdiden bilinçlen ayoll kulakların beynin zehirlenmesin
Eskileri dinle yeter , yeniler de bir şey yok zatençok şarkı dinleyen biri değilim zaten korkma bişey olmaz
Klasik ya Sezendir-fundadırEskileri dinle yeter , yeniler de bir şey yok zaten
Sevdiğin şarkıcılar hangileriydi
Yeter işte yeni ıvır zıvırlarla kafanı şişirmekten iyidirKlasik ya Sezendir-fundadır
Tabi canım,ne varsa eskilerde varYeter işte yeni ıvır zıvırlarla kafanı şişirmekten iyidir
Çavuşların sana hiç terbiye vermiyor mu oralarda?Sana ne.
Ben de çavuştum hatırlatalımÇavuşların sana hiç terbiye vermiyor mu oralarda?
Çavuş çavuşu nasıl tokatlayabilir ki? Gözümün önüne getirmek istemiyorum o sahneyi ahahahaha.Ben de çavuştum hatırlatalım
Bir ara yanıma gel gösterelimÇavuş çavuşu nasıl tokatlayabilir ki? Gözümün önüne getirmek istemiyorum o sahneyi ahahahaha.