Aynen canım gerçekten işe yarar şarkı çok azBu kolay grupta bile zorlanıyorsa eğer zaten korkmamıza gerek yokmuş![]()
Şöyle bir genel olarak baktım 122 şarkı seçtik mesala 22 şarkıyı ayır 100 tanesi boş , müzik piyasası bitmiş![]()
![]()
![]()
Aynen canım gerçekten işe yarar şarkı çok azBu kolay grupta bile zorlanıyorsa eğer zaten korkmamıza gerek yokmuş![]()
Şöyle bir genel olarak baktım 122 şarkı seçtik mesala 22 şarkıyı ayır 100 tanesi boş , müzik piyasası bitmiş![]()
![]()
![]()
Özellikle bu geçen yaz çok kötü geçmiş Tarkan Sezen olmasa ne olurdu bilmiyorumAynen canım gerçekten işe yarar şarkı çok az![]()
Efsaneleri dinle daha iyi,yenilerde iş yokÖzellikle bu geçen yaz çok kötü geçmiş Tarkan Sezen olmasa ne olurdu bilmiyorum
Zaten yeni popçuları dinlemiyorum . 90lı yıllardakı şarkıcıları dinliyorum hala![]()
30 a yaklaştık artık ergen gibi yenileri dinleyecek zaten halim yok kafamda kaldırmazEfsaneleri dinle daha iyi,yenilerde iş yok![]()
kendi adına konuş ben daha 25 bile olmadım30 a yaklaştık artık ergen gibi yenileri dinleyecek zaten halim yok kafamda kaldırmaz![]()
![]()
2005 Sonrası bozulmaya başlanmıstı pop müzik 2010 dan sonra zaten geberip gitti![]()
Aaa olsun şimdiden bilinçlen ayoll kulakların beynin zehirlenmesinkendi adına konuş ben daha 25 bile olmadım![]()
çok şarkı dinleyen biri değilim zaten korkma bişey olmazAaa olsun şimdiden bilinçlen ayoll kulakların beynin zehirlenmesin![]()
![]()
![]()
Eskileri dinle yeter , yeniler de bir şey yok zatençok şarkı dinleyen biri değilim zaten korkma bişey olmaz![]()
Klasik ya Sezendir-fundadırEskileri dinle yeter , yeniler de bir şey yok zaten![]()
![]()
Sevdiğin şarkıcılar hangileriydi![]()
Yeter işte yeni ıvır zıvırlarla kafanı şişirmekten iyidirKlasik ya Sezendir-fundadır![]()
Tabi canım,ne varsa eskilerde varYeter işte yeni ıvır zıvırlarla kafanı şişirmekten iyidir![]()
![]()
![]()
Çavuşların sana hiç terbiye vermiyor mu oralarda?Sana ne.
Ben de çavuştum hatırlatalımÇavuşların sana hiç terbiye vermiyor mu oralarda?
Çavuş çavuşu nasıl tokatlayabilir ki? Gözümün önüne getirmek istemiyorum o sahneyi ahahahaha.Ben de çavuştum hatırlatalım![]()
Bir ara yanıma gel gösterelimÇavuş çavuşu nasıl tokatlayabilir ki? Gözümün önüne getirmek istemiyorum o sahneyi ahahahaha.