Sevmediğim türden bir diziydi Son
Sevmediğim türden bir diziydi Son
baştan sona izledin miSevmediğim türden bir diziydi SonKanal D olan dizide iyi gidiyor gibiydi onda da @Yiğitt ler tekmeyi atmıştı
Ama herşeyin hayırlısı varmış
![]()
![]()
![]()
İzlemedim işte Ertuğrula gelene kadar eleştiriyordum oyunculuğunu dizilerinibaştan sona izledin mi
Engin'in en taş olduğu dizisi yalnız bende yeni izlemeye başladım,çok çok iyiİzlemedim işte Ertuğrula gelene kadar eleştiriyordum oyunculuğunu dizilerini![]()
![]()
Sadece Koçum Benim izlemiştim![]()
Yine mi yayınlanmadı.Aaa siz de Cuma vermeye iyi alıştınız fragmanı vlla @Forumdash @mrt-06Bari 3 fragman olsa yinede beklediğimize değse
![]()
![]()
![]()
Artık Snepeak zaten yok ama fragmanıda perşembe yerine cumaya atmaya başladılarYine mi yayınlanmadı.@Forumdash'ın işleri işte. .ss
hiç sevmedim bu durumu eski sisteme dönülmeliArtık Snepeak zaten yok ama fragmanıda perşembe yerine cumaya atmaya başladılar![]()
Aaa siz de Cuma vermeye iyi alıştınız fragmanı vlla @Forumdash @mrt-06Bari 3 fragman olsa yinede beklediğimize değse
![]()
![]()
![]()
Kanal çöktükçebana iftiraatılmaya başlanmiş bakıyorum daYine mi yayınlanmadı.@Forumdash'ın işleri işte. .ss
En son beni kovmuşlardı ya öyle diyordun beyefendi.Kanal çöktükçebana iftiraatılmaya başlanmiş bakıyorum daBana devredin bari
![]()
hiç sevmedim bu durumu eski sisteme dönülmeli![]()
![]()
En son beni kovmuşlardı ya öyle diyordun beyefendi.![]()
Daha bitmesinede 5-6 bölümmü ne var yanı 2 bölüm kalsa neyse deKanal çöktükçebana iftiraatılmaya başlanmiş bakıyorum daBana devredin bari
![]()
İlla içerde bi sevenin vardır. Söyle onlara bana devretsinlerEn son beni kovmuşlardı ya öyle diyordun beyefendi.![]()
Belki çekimleri yetiştiremiyorlardır.Daha bitmesinede 5-6 bölümmü ne var yanı 2 bölüm kalsa neyse de
Oyüzden bu sistemi inş devam ettirmezler![]()
![]()
![]()
Siyasi kişiliğimden dolayı bana mesafeliler.İlla içerde bi sevenin vardır. Söyle onlara bana devretsinler![]()
Sen emekli olunca iyice boşladılar ayollBelki çekimleri yetiştiremiyorlardır.
Siyasi kişiliğimden dolayı bana mesafeliler.![]()
Sen de yalandan kendine siyasi kişilik ekeyip geri dönmüşsünBelki çekimleri yetiştiremiyorlardır.
Siyasi kişiliğimden dolayı bana mesafeliler.![]()
Artık nefes almak bile parayla bacımSen emekli olunca iyice boşladılar ayoll@Forumdash da çaptan düştü ama emekliliğe fazla para kalsın diye hala bırakmıyor
![]()
![]()
![]()
@Forumdash huzur evi için para biriktiriyordur.Sen emekli olunca iyice boşladılar ayoll@Forumdash da çaptan düştü ama emekliliğe fazla para kalsın diye hala bırakmıyor
![]()
![]()
![]()
Yeni güncellemem Temmuz'da çıkacak Atacan V239 güncellemesiyle böyle oldum V240'da belki de eşcinsel bir kimlikle karşınızda olabilirim.Sen de yalandan kendine siyasi kişilik ekeyip geri dönmüşsünOlmamiş, eski koltugunun başina geç
![]()
Bu güncellemeye bacım çok sevinecek@Forumdash huzur evi için para biriktiriyordur.
Yeni güncellemem Temmuz'da çıkacak Atacan V239 güncellemesiyle böyle oldum V240'da belki de eşcinsel bir kimlikle karşınızda olabilirim.![]()
@Forumdash huzur evi için para biriktiriyordur.
Yeni güncellemem Temmuz'da çıkacak Atacan V239 güncellemesiyle böyle oldum V240'da belki de eşcinsel bir kimlikle karşınızda olabilirim.![]()
Aaa kabulde ediyor zaten pişkin pişkinArtık nefes almak bile parayla bacımAkarken doldurmak gerek
![]()
Bu güncellemeye bacım çok sevinecek@Çiğdem-
@S.G.A.T. Sevinsin ayoll onun uzmanlık alanı@Forumdash huzur evi için para biriktiriyordur.