- Reaksiyon puanı
- 67,642
- Puanı
- 1,060
Baksana velayeti almış ilk gündenÖyle şey hoşuma gitti Filizleri korumaya başlası acayip güzel olacak
Baksana velayeti almış ilk gündenÖyle şey hoşuma gitti Filizleri korumaya başlası acayip güzel olacak
Baksana velayeti almış ilk günden
Ailen okadar izliyor hiç seni zorlamıyorlarmı bak diyeHiç bi zaman kendime kötülük yapmak istemedim istemem de Sen aç bak
Niye zorlasınlar biz demokratik bi aileyizAilen okadar izliyor hiç seni zorlamıyorlarmı bak diye
Çok iyi hemdeEvet ondan çok hoşuma gitti Ayşen gruda iyi geldi diziye
Kafana kılıç niyetine odunu geçirsinler izle diyeNiye zorlasınlar biz demokratik bi aileyiz
Seninkiler sana öyle yaptı galibaKafana kılıç niyetine odunu geçirsinler izle diye
@EFE UYSAL Var dı bu dizinin hastası Geri dönerse size laf ettirmez seneye @ForumdashNapsınlar tatmin olamadılar demek
Demek sen geri çekilicen@EFE UYSAL Var dı bu dizinin hastası Geri dönerse size laf ettirmez seneye @Forumdash
O sizin dilinizden daha iyi anlar ayollDemek sen geri çekilicen
Biz kimselere meydanı bırakmayız sen rahat ol@EFE UYSAL Var dı bu dizinin hastası Geri dönerse size laf ettirmez seneye @Forumdash
Aaa sevmedim zaten Ertuğulun oğluna yanasıyor hemenkız demek yeni baş düşmanın bu olacak
Ertuğrul'un oğlu kim olacakAaa sevmedim zaten Ertuğulun moğluna yanasıyor hemen
Belli değil ama yaşlı adam getirmezler inşErtuğrul'un oğlu kim olacak
Niye kız o oğlanın memeler tam senin sevdiğin gibiydi
İbrahim Çelikkol artık D'nin tadını damağında hissetti. Bırakmaz kolay kolay.
İbrahim Çelikkol artık D'nin tadını damağında hissetti. Bırakmaz kolay kolay.
Zibidiler başkanı oNiye kız o oğlanın memeler tam senin sevdiğin gibiydi