avşar ne ablam ilk defa duyuyom bi millet mi
millet tabii mesela ben avşar kızıyımdır biz avşarlar böyle şiveler kullanırız
avşar ne ablam ilk defa duyuyom bi millet mi
Ben Yunanistanlıyım ama her milletin dilinden konuşurummillet tabii mesela ben avşar kızıyımdır biz avşarlar böyle şiveler kullanırız
Ben Yunanistanlıyım ama her milletin dilinden konuşurum
Valla öyleyim ablamSen yunanistanlıyım drken hadi canım 😱
ayy konuş konuş çok tatlı oluyor eğlenceli peki bu kelimeleri nerden duydun sen
Bir an emin olamadım ama bu yazıyı okuyunca emin oldum.Sevdalukta çok iyiydi.
Valla öyleyim ablam
Dizilerden falan be ablam nerden olacak
Tabi kullanıyorum ablamValla bilmiyordum yada dedin unuttum bilmiyorum valla sen mutlaka bu kelimeleri kullan çok eğlenceli oluyor gerçek hayattada kullanıyormusun peki
Tabi kullanıyorum ablam
Çevremdekiler çok komik olduğumu söylerler zaten hepayy süperr o zaman senle eğlenceli saatler geçirilir ya bu konuşmayla
Çevremdekiler çok komik olduğumu söylerler zaten hep
@Çiğdem- de öyle diyor çok sağolunDoğru söylemişler valla forumda senle sohbet çok eğlenceli oluyor ya
Gidip baksaydın keşkeAnnemle başındalar,bağrış çağrış geliyo zaten odama belli birileri boğuşuyor
@Çiğdem- de öyle diyor çok sağolun
Kendime bu kötülüğü yapmak istemedimGidip baksaydın keşke
Aynen ablam,reklamda bölümde ara ara yorumlaşırızNe demek iyiki gelmişsin foruma ablacım akşam bizim hikaye reklam arası yorumlaşırız inşallah izlerken yorumlamak olmuyor pek
Aynen ablam,reklamda bölümde ara ara yorumlaşırız
Bizi güldürecek bu hafta da renk kattı rsmenBakalım neler olacak yedi bela Ayselimiz ne yapacak
Ben konusunu açtım senin için kötülük yapmak istediğinde bakKendime bu kötülüğü yapmak istemedim
Bizi güldürecek bu hafta da renk kattı rsmen
Hiç bi zaman kendime kötülük yapmak istemedim istemem de Sen aç bakBen konusunu açtım senin için kötülük yapmak istediğinde bak