- Reaksiyon puanı
- 67,643
- Puanı
- 1,060
Hayır söylermisin lütfenYa da ben söylemim sen anlamak istediğin gibi anla
Evet kötülemedim aslında o yorumda Yazın 1 saatlik verirlerse izlemeye devam edicem
Hayır söylermisin lütfenYa da ben söylemim sen anlamak istediğin gibi anla
Evet kötülemedim aslında o yorumda Yazın 1 saatlik verirlerse izlemeye devam edicem
İkimiz de bu sohbette tatmin olamıyoruz Bu cevapla büyük hazzı yaşaHayır söylermisin lütfen
Cevap vermediğin için haz alamıyorum malesefİkimiz de bu sohbette tatmin olamıyoruz Bu cevapla büyük hazzı yaşa
Ben de cevap vermeye zorlandiğim için Hadi haz alacağimiz başka şeyler konuşalimCevap vermediğin için haz alamıyorum malesef
Cevap veremiyeceğin konular açma bi daha sana ders olsunBen de cevap vermeye zorlandiğim için Hadi haz alacağimiz başka şeyler konuşalim
Ben konu açmadim ki senin içindeki muzur çocuk durmadı Bilmem hava+suCevap veremiyeceğin konular açma bi daha sana ders olsun
Ne konuşalım tatlım söyle hadi
Senin dilinin altında vardı bişey ama söylemek istemedin susmayı tercih ettinBen konu açmadim ki senin içindeki muzur çocuk durmadı Bilmem hava+su
Dil altı hapı almiştim Yoksa senle başa çıkamazdım, kalpten giderdimSenin dilinin altında vardı bişey ama söylemek istemedin susmayı tercih ettin
Niye benle başa çıkamazsınDil altı hapı almiştim Yoksa senle başa çıkamazdım, kalpten giderdim
Anlamadım ya,seni anlamıyorum deli edecen beniGene anladın
Bebeğimi ne ölmüş toprak eşileyip zırlayıp duruyorIyyy çevir kanalı,ne rolüyle geldi
Tarihi çarpıtıyolar resmen,umarım Engin bu soykaya aşık olmazBebeğimi ne ölmüş toprak eşileyip zırlayıp duruyor
Olabilir ama şuan Noyanın kavgası var baban izliyordur git bakTarihi çarpıtıyolar resmen,umarım Engin bu soykaya aşık olmaz
Annemle başındalar,bağrış çağrış geliyo zaten odama belli birileri boğuşuyorOlabilir ama şuan Noyanın kavgası var baban izliyordur git bak
Tarihi çarpıtıyolar resmen,umarım Engin bu soykaya aşık olmaz
avşar ne ablam ilk defa duyuyom bi millet misoykamı ayy yerim sende avşarmısın serhat ya