- Reaksiyon puanı
- 2,960
- Puanı
- 280
Aaa tövbe estafurullah bir burada eksikti şaka gibi ayoll 😱😱😱 @S.G.A.T. @ForumdashDinle de kulakların güzel şarkı duysun@Çiğdem-
Çatla çatlayasıca,parlaklar her yerde
Aaa Çağatay Akman gibi söylemeye çalışmış daha gıcık oldumÇatla çatlayasıca,parlaklar her yerde![]()
Çok güzel söylemiş,ağzına sağlıkAaa Çağatay Akman gibi söylemeye çalışmış daha gıcık oldum![]()
![]()
![]()
Yapmacık söylemiş klip mlip çıkarmaz inşÇok güzel söylemiş,ağzına sağlıkçatladın
![]()
Yok canım o kadar da değilYapmacık söylemiş klip mlip çıkarmaz inş![]()
![]()
![]()
Aaa belli olmaz oyunculukta iş yapamadı bir de müzik dünyasını karıştırmasınYok canım o kadar da değil![]()
Oyunculukta iş yapamamış hali mi buAaa belli olmaz oyunculukta iş yapamadı bir de müzik dünyasını karıştırmasın![]()
Her dizide dayak yiyor benim parlaklarımdanOyunculukta iş yapamamış hali mi bu![]()
Rol icabı oluyor,sıkıysa dövsünler hadi gerçekteHer dizide dayak yiyor benim parlaklarımdan![]()
![]()
![]()
Aaa siz sevmeyin yılın en iyi genç oyuncularından , son 2 yıldırRol icabı oluyor,sıkıysa dövsünler hadi gerçekteLeon PASİFİ böyle aslan gibi adamı nasıl döver zaten imkansız gerçekte böyle olması
![]()
Ona ödül verenlerin aklından şüphe ediyorum benAaa siz sevmeyin yılın en iyi genç oyuncularından , son 2 yıldır![]()
![]()
![]()
Hahha ödülleri süpürüyor ayoll siz çatlayın birazdaOna ödül verenlerin aklından şüphe ediyorum ben![]()
Ödül alıyor da noluyo acaba,hepsi boş boş ödüllerHahha ödülleri süpürüyor ayoll siz çatlayın birazda![]()
![]()
![]()
Aaa bakalım Vatanım Sensin den sonra takip edebileceğim bir dizide oynar mı zor amaÖdül alıyor da noluyo acaba,hepsi boş boş ödüller![]()
Onun olduğu diziyi asla izlememAaa bakalım Vatanım Sensin den sonra takip edebileceğim bir dizide oynar mı zor ama
Senin izleyeceğin bir diziye gelmesi daha ihtimal![]()
Yapmacık söylemiş klip mlip çıkarmaz inş![]()
![]()
![]()
Yok canım o kadar da değil![]()