Orada ki habercinin suçu bu forumda bile öyle hata yaparsan cezan kesilir o nasıl haberciymiş Muhteşem karakteri koyuyor
Düzgün bir basın ayağınız yok.
Orada ki habercinin suçu bu forumda bile öyle hata yaparsan cezan kesilir o nasıl haberciymiş Muhteşem karakteri koyuyor
Dizimize oyunlar oynanıyor bu oyunlara gelmemiz lazım @xemrexxx gibi konuştum biraz ama olsun @Forumdash @serhatt
Gece gece sesli güldüm İzlenmeyen 12reytinglik dizi yapmişlarSizin dizi başka bi Halime'yine anlatıyor bence.
AYNEN ÖYLE ABLAMYani yapmamaları lazımdı tarihi anlatıyosan eğer doğru şekilde anlat
Yarın bir haber açılır forumda işinden kovuldu diye @sokak sanatiGece gece sesli güldüm İzlenmeyen 12reytinglik dizi yapmişlar
Bunlar daha iyi günleriniz canım BETER olacaksınızDizimize oyunlar oynanıyor bu oyunlara gelmemiz lazım @xemrexxx gibi konuştum biraz ama olsun @Forumdash @serhatt
Gece gece sesli güldüm İzlenmeyen 12reytinglik dizi yapmişlar
Dizideki Halimeyi Merve fotosuyla yayınlıyorlar @keremBunlar daha iyi günleriniz canım BETER olacaksınız
Aaa sabah şikayet ettiniz akşam bu foto olayı size haftaya reytingte cevap verecezYine entrikada tavan yaptım. @Harunnn60
Bende diyordum knkm sessiz 1 haftadır diye yine açıldın bakıyorumYine entrikada tavan yaptım. @Harunnn60
Ertuğrulun karısının adı Halime dizide öldüHalime kim .s
Mahkemede sürüm sürüm süründürmek lazım onu yalanları. Kelleleru alınmalı yada idama mahkûm edilmeli o hadsizler. .s.sErtuğrulun karısının adı Halime dizide öldü
Haber olarak paylaşmışlar ama Kösem dizisinde oynamış olan Aslıhanın fotosunu koymuşlar Ertuğrulun karısı diye
Kösemde de onun adı HalimeymişMahkemede sürüm sürüm süründürmek lazım onu yalanları. Kelleleru alınmalı yada idama mahkûm edilmeli o hadsizler. .s.s
Merve Aksak nerdeee, Hamile nerdee...
Merve Aksak Oya'dan sonra bildirsin sana haddini.Kösemde de onun adı Halimeymiş
Ama Esra Bilgiç diye Aslıhanı koymakta gerçekten komik bir olay dizimizi küçük düşürüyorlar
Sizin Merve Ertuğrulda oynuyormuş ayoll haberiniz yokMerve Aksak Oya'dan sonra bildirsin sana haddini.