O biraz zor bulsunlar da yapsınlarBence akıllı olun ayoll Okan Bayulgen gibi sizide bitirirler dizimize laf ederken 2 kere düşünün okulunuz varsa okuldan işiniz varsa işinizden atılırsınız @serhatt @Forumdash
O biraz zor bulsunlar da yapsınlarBence akıllı olun ayoll Okan Bayulgen gibi sizide bitirirler dizimize laf ederken 2 kere düşünün okulunuz varsa okuldan işiniz varsa işinizden atılırsınız @serhatt @Forumdash
Boykotumuz çığ gibi büyüyor
Kız yukarda dedim ya senin gibi 15liği dikkate almazlar61 yaş üstü yazanları dikkate almayın diyecem açıklayarak
Hiç bi fışki yiyemezsinBence akıllı olun ayoll Okan Bayulgen gibi sizide bitirirler dizimize laf ederken 2 kere düşünün okulunuz varsa okuldan işiniz varsa işinizden atılırsınız @serhatt @Forumdash
Dizimizi kıskanmayın Noyan geldi ve ecünnüyü şutladık en akıllıca değiş tokuştur bu her dizi örnek alsın @sokak sanati @serhattBoykotumuz çığ gibi büyüyor
Kız yukarda dedim ya senin gibi 15liği dikkate almazlar
Hiç bi fışki yiyemezsin
Ecünnünün saçı Noyandan daha mı güzel Kıskanmıştır noyanDizimizi kıskanmayın Noyan geldi ve ecünnüyü şutladık en akıllıca değiş tokuştur bu her dizi örnek alsın @sokak sanati @serhatt
Aaa gerçektede hamileymiş oyüzden ayrılmış sanırım ama kurtulduk bu bahaneyleEcünnünün saçı Noyandan daha mı güzel Kıskanmıştır noyan
O mendebur herifin gelişi bi artı sağlamadı ki diziyeDizimizi kıskanmayın Noyan geldi ve ecünnüyü şutladık en akıllıca değiş tokuştur bu her dizi örnek alsın @sokak sanati @serhatt
aaaa tarihte ölmüyormuydu
Ölmemesi lazımdı ama sonuçta tarih dizisi yanlış benceHayır tarihte daha ölmüyormuş osman bey 20 yaşındayken ölüyormuş halime hatun
Ölmemesi lazımdı ama sonuçta tarih dizisi yanlış bence
Seyircilerin yerinde olsam tepki gösteririmTabii daha yaşaması lazımdı Halime sultanın yanlış yaptılar gerçi sadettin köpeğin ölümü bile yanlış olmuştu
Seyircilerin yerinde olsam tepki gösteririm
Arkadaş bu nedir yaa.
https://www.google.com.tr/amp/www.f...di-gokhan-tore-esra-bilgic-paylasimi-348620h/
Halime diye bizim Kösemde Kİ Halime'nin resmini koymuşlar. 15 reyting alan dizi bu kadar mı etkisiz @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @xemrexxx @kerem @yatutarsa
Yaa jkjkjkjkArkadaş bu nedir yaa.
https://www.google.com.tr/amp/www.f...di-gokhan-tore-esra-bilgic-paylasimi-348620h/
Halime diye bizim Kösemde Kİ Halime'nin resmini koymuşlar. 15 reyting alan dizi bu kadar mı etkisiz @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @xemrexxx @kerem @yatutarsa
Yaa jkjkjkjk
Diriliş farklı bir beden de diriliyor sanırım
haklılar yani resmen olmamış bi olayı olmuş gibi gösteriyolardün twiiterde bayağı tepki yorumları gördüm baksana ratingdende belli tepki zaten
haklılar yani resmen olmamış bi olayı olmuş gibi gösteriyolar
Arkadaş bu nedir yaa.
Medya dünyasında da izleyen yok demek.
Dizimize oyunlar oynanıyor bu oyunlara gelmemiz lazım @xemrexxx gibi konuştum biraz ama olsun @Forumdash @serhattYaa jkjkjkjk
Diriliş farklı bir beden de diriliyor sanırım
Dizimize oyunlar oynanıyor bu oyunlara gelmemiz lazım @xemrexxx gibi konuştum biraz ama olsun @Forumdash @serhatt
Orada ki habercinin suçu bu forumda bile öyle hata yaparsan cezan kesilir o nasıl haberciymiş Muhteşem karakteri koyuyorSizin dizi başka bi Halime'yine anlatıyor bence.