Olsun onuda sayman lazımdıO bitti ya geçen sene safoz
Seyirciler tepki göstermiş tarihe uygun değil diye @Billy Kane @Forumdash @xemrexxx
Ama gerçekte hamile olduğu için ayrılmış sanırım , ve onsuz yeni sezon çok güzel olacak
Ben diziyi şikayet ediyorum bile @mrt-06Vay be olmadı bu,şikayet edecem tarihi saptırıyorlar diye
O tarihi yaşadim kızım ne diyorsun... RTUK beni ciddiye alacaktır senin gibi 15lik kızları mı dikkate alsın
Biteli çok olduğu için saymadım var mı diyeceğinOlsun onuda sayman lazımdı
Dur bende ediyim
Senin yaş grubun dimi
Senin yaş grubun dimi
@Forumdash 61 yaş üstü yapmış güya tarihi bilen dedelerden birisi olarak sansınlar onu diye @mrt-06O tarihi yaşadim kızım ne diyorsun... RTUK beni ciddiye alacaktır senin gibi 15lik kızları mı dikkate alsın
Bu yolda herşey Mübah@Forumdash 61 yaş üstü yapmış güya tarihi bilen dedelerden birisi olarak sansınlar onu diye @mrt-06
Tarihi bilen değil tarihi yaşamış biri olarak sansınlar diye 61 ve ÜSTÜ diyor üstü@Forumdash 61 yaş üstü yapmış güya tarihi bilen dedelerden birisi olarak sansınlar onu diye @mrt-06
Tarihi bilen değil tarihi yaşamış biri olarak sansınlar diye 61 ve ÜSTÜ diyor üstü
Ben de sizi şikayet edecem orayaBu yolda herşey Mübah
Neyimizi şikayet edecen ayolBen de sizi şikayet edecem oraya
Sesin içine mi kaçtı Çığ gibi büyüyoruz. RTÜK trollü @mrt-06 da şikayet etti mi diziyi kaldırdık sayılırızBen de sizi şikayet edecem oraya
Sesin içine mi kaçtı Çığ gibi büyüyoruz. RTÜK trollü @mrt-06 da şikayet etti mi diziyi kaldırdık sayılırız
61 yaş üstü yazanları dikkate almayın diyecem açıklayarakNeyimizi şikayet edecen ayol
SENİ DİKKATE ALMAZLAR BİZDEN ÖNCE61 yaş üstü yazanları dikkate almayın diyecem açıklayarak
Aaa bir ecünnü öldü diye dizi kalkacak ivediliğinide al git ayoll
Aaa bir ecünnü öldü diye dizi kalkacak ivediliğinide al git ayoll
Bence akıllı olun ayoll Okan Bayulgen gibi sizide bitirirler dizimize laf ederken 2 kere düşünün okulunuz varsa okuldan işiniz varsa işinizden atılırsınız @serhatt @Forumdashİvedi olarak gidecek bu dizi. Tayyip'i kışkırtmak lazım