Meşhur Samanyolu efekt olayı ha
aaa Nazım parlağı ne hallerden gelmiş geçmiş![]()
Aaa bu sahneyi çok izlemiştim efekle dalga geçmek içinMeşhur Samanyolu efekt olayı haDemek Nazım oynuyormuş orada, önceden izlediğimizde farkında değildik tabi
![]()
Youtubeda bu videoya yorum yaptım bir kaç hafta önce bununla ilgiliAaa bu sahneyi çok izlemiştim efekle dalga geçmek içinForumda da paylaşmıştık bir konuda ama Nazımında oldunu ben de şuan fark ettim
![]()
![]()
@S.G.A.T.
Bu arada adamın her projedeki babaları cehennemlik hiç düzgün babası yokmuş@Forumdash @mrt-06
Bizden önce fark ettin demek içki zihinmi açıyor acabaYoutubeda bu videoya yorum yaptım bir kaç hafta önce bununla ilgili![]()
Samanyolundan gelmeymiş bu da,kendisinin geçmişi parlak değilmişAaa bu sahneyi çok izlemiştim efekle dalga geçmek içinForumda da paylaşmıştık bir konuda ama Nazımında oldunu ben de şuan fark ettim
![]()
![]()
@S.G.A.T.
Bu arada adamın her projedeki babaları cehennemlik hiç düzgün babası yokmuş@Forumdash @mrt-06
Gözünden düştümüSamanyolundan gelmeymiş bu da,kendisinin geçmişi parlak değilmiş![]()
Geçmişe mazi derler tatlım,ben şimdi ki parlaklığına bakarımGözünden düştümü![]()
![]()
![]()
Aa orası öyleGeçmişe mazi derler tatlım,ben şimdi ki parlaklığına bakarım![]()
Yok canım izlemedimAa orası öyleKara Para Aşkta tanımıstış ben bu adamı izledinmi bilmem
![]()
Aaa kendine uygun ecünnü dizisindeYok canım izlemedim
Analar ve anneler de tanıdım ben![]()
sen nasıl izledin hayretAaa kendine uygun ecünnü dizisinde![]()
Engin Akyüreğin polis arkadaşıydı![]()
Tubaya tövbe ettim o dizide zaten daha da olduğu dizielre bakmam dedimsen nasıl izledin hayret![]()
Bende Kıvanç var diye baktım zatn son dizisineTubaya tövbe ettim o dizide zaten daha da olduğu dizielre bakmam dedim![]()
![]()
![]()
Bu Tuba fanları Emle ile benle uğraşıyordu başımıza bela olmuşlardıBende Kıvanç var diye baktım zatn son dizisine![]()
iyi Giresuna gelip linç etmediler seniBu Tuba fanları Emle ile benle uğraşıyordu başımıza bela olmuşlardı![]()
![]()
![]()