Diziye 2.sezon katılmıştı şuan 4.sezondayız 3 sezondur bu sahneyi bekliyorduk 
@vadikızı @Polat Şaşmaz @tolgab @Yıldızşelale
@vadikızı @Polat Şaşmaz @tolgab @Yıldızşelale
Sonunda öldü mü,her hafta annem binlerce küfür saydırıyordu bu herife@Yiğitt @xBUGRAx @kerem @Harunnn60 @eskici @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Billy Kane @sokak sanati
Ertuğrul izlemeyen ama bu kaliteyi görmesi gereken kişilersiniz bence![]()
![]()
9:10 dan başlatın videoyu ve korkmayın
Aaa Annen izliyor demekSonunda öldü mü,her hafta annem binlerce küfür saydırıyordu bu herife![]()
Sen niye izlemiyorsun ozamanBabamla birlikte hastası![]()
Ben tarihi dizileri sevmiyorum,zaten çarşambalarım doluydu hepSen niye izlemiyorsun ozaman![]()
Kara Sevda güzel ama Meryem için aynısını diyemicemBen tarihi dizileri sevmiyorum,zaten çarşambalarım doluydu hep
2 sezon Kara Sevda baktım,geçen sezonda Meryem
İLK 15 bölüm güzeldi,sonra batırdılar,final yaptı da kurtuldumKara Sevda güzel ama Meryem için aynısını diyemicem![]()
Aaa zaten kaç bölüm sürdüde ilk 15 iyiydi diyorsunİLK 15 bölüm güzeldi,sonra batırdılar,final yaptı da kurtuldum![]()
30 bölüm sürdü beAaa zaten kaç bölüm sürdüde ilk 15 iyiydi diyorsun![]()
Çok sürmüş bana Hicran de gibi 4 bölümde bitmeliydi30 bölüm sürdü be![]()
Millet kaliteden anlıyoÇok sürmüş bana Hicran de gibi 4 bölümde bitmeliydi![]()
forumun finalinde de @Harunnn60 , seninle @destere nin kafasını böyle uçuracak bence@Yiğitt @xBUGRAx @kerem @Harunnn60 @eskici @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Billy Kane @sokak sanati
Ertuğrul izlemeyen ama bu kaliteyi görmesi gereken kişilersiniz bence![]()
![]()
9:10 dan başlatın videoyu ve korkmayın
Sonunda öldü mü,her hafta annem binlerce küfür saydırıyordu bu herife![]()
Çok sinir etmiş milleti ya öyle böyle değilBenimde babam saydırıyordu görecektin ablam ben hasta hasta izledim ölümü resmen beni diriltmişti ya
Çok sinir etmiş milleti ya öyle böyle değil![]()
Gardaşım iki sevgili öpüşünce milli ve manevi değerlere aykırı ama kafa kesebiliyoruz birde silah çekmek serbest....Sigara bile sansürlenirken böyle kafa uçurmalar açıkça gösteriliyor mu?![]()