Diziye 2.sezon katılmıştı şuan 4.sezondayız 3 sezondur bu sahneyi bekliyorduk
@vadikızı @Polat Şaşmaz @tolgab @Yıldızşelale
@vadikızı @Polat Şaşmaz @tolgab @Yıldızşelale
Sonunda öldü mü,her hafta annem binlerce küfür saydırıyordu bu herife@Yiğitt @xBUGRAx @kerem @Harunnn60 @eskici @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Billy Kane @sokak sanati
Ertuğrul izlemeyen ama bu kaliteyi görmesi gereken kişilersiniz bence
9:10 dan başlatın videoyu ve korkmayın
Aaa Annen izliyor demekSonunda öldü mü,her hafta annem binlerce küfür saydırıyordu bu herife
Sen niye izlemiyorsun ozamanBabamla birlikte hastası
Ben tarihi dizileri sevmiyorum,zaten çarşambalarım doluydu hepSen niye izlemiyorsun ozaman
Kara Sevda güzel ama Meryem için aynısını diyemicemBen tarihi dizileri sevmiyorum,zaten çarşambalarım doluydu hep
2 sezon Kara Sevda baktım,geçen sezonda Meryem
İLK 15 bölüm güzeldi,sonra batırdılar,final yaptı da kurtuldumKara Sevda güzel ama Meryem için aynısını diyemicem
Aaa zaten kaç bölüm sürdüde ilk 15 iyiydi diyorsunİLK 15 bölüm güzeldi,sonra batırdılar,final yaptı da kurtuldum
30 bölüm sürdü beAaa zaten kaç bölüm sürdüde ilk 15 iyiydi diyorsun
Çok sürmüş bana Hicran de gibi 4 bölümde bitmeliydi30 bölüm sürdü be
Millet kaliteden anlıyo 4bölüm az gelirdi MeryoşaÇok sürmüş bana Hicran de gibi 4 bölümde bitmeliydi
forumun finalinde de @Harunnn60 , seninle @destere nin kafasını böyle uçuracak bence@Yiğitt @xBUGRAx @kerem @Harunnn60 @eskici @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Billy Kane @sokak sanati
Ertuğrul izlemeyen ama bu kaliteyi görmesi gereken kişilersiniz bence
9:10 dan başlatın videoyu ve korkmayın
Hhahah Aaa potansiyel var @Harunnn60 da gerçekten 😱😱😱forumun finalinde de @Harunnn60 , seninle @destere nin kafasını böyle uçuracak bence
Sonunda öldü mü,her hafta annem binlerce küfür saydırıyordu bu herife
Çok sinir etmiş milleti ya öyle böyle değilBenimde babam saydırıyordu görecektin ablam ben hasta hasta izledim ölümü resmen beni diriltmişti ya
Çok sinir etmiş milleti ya öyle böyle değil
Gardaşım iki sevgili öpüşünce milli ve manevi değerlere aykırı ama kafa kesebiliyoruz birde silah çekmek serbest....Sigara bile sansürlenirken böyle kafa uçurmalar açıkça gösteriliyor mu?