@Forumdash bitsin diyor, çökeceğiz demiyor.Bak @Forumdash anlamış 2.sezonda çökeceğini , zirvedeyken bırakalım diyor
Aaa bırak şu adamı ayoll İnsanlık Suçunu izlesin o kendiyle uyumlu dizi ismiyleDevlet Bahçeli bile dizinizi kötülemiş Boşuna övme
Hıı izlerken iyi izlemezken kötü mü oldu adamcağizAaa bırak şu adamı ayoll İnsanlık Suçunu izlesin o kendiyle uyumlu dizi ismiyle
Çökeceği için değil. Tadında bitsin benim için Belki ben beğenmeyeceğim ama ikinci sezon da aynı başarisini sürdürür belki ne biliyoz Anne mesela ilk 7 bölümden sonra reyting olarak iyi olsa da benim için tadı kaçmişti. Dizi çöken reytingini yine bi ara toparlamiştiÇökeceği için işte
Mafya dizisi açmış adamlar ölüyor diyorHıı izlerken iyi izlemezken kötü mü oldu adamcağiz
Çökeceği için değil. Tadında bitsin benim için Belki ben beğenmeyeceğim ama ikinci sezon da aynı başarisini sürdürür belki ne biliyoz Anne mesela ilk 7 bölümden sonra reyting olarak iyi olsa da benim için tadı kaçmişti. Dizi çöken reytingini yine bi ara toparlamişti
Ölmeyen kalmadı diyor çarpitmaMafya dizisi açmış adamlar ölüyor diyor
Aynı şey işte ayoll Mafya dizisinde iyi adamlar kötüleri sürekli öldürür kötüler değişir durur Doktorlar dizisi değilyaÖlmeyen kalmadı diyor çarpitma
2.Sezonu yarıda çökse bile yinede büyük başarı olucak böyle diziler 1.sezonu düşmeden tamamlaması bence yeterli başarıdır çünkü @kerem @ForumdashEn az 4 sezon sürdürür de Medyapım olunca 2 yeter.