Çukur 27.Bölüm Fragmanları

Dizinin Snepeakında genelde Vartolu oluyor ve fragmanlarda aynı şekilde Vartolu ağırlıklı oluyor yanı seyirciyi genelde Vartolu ile çekiyorlar :A

Yamaçın tanıtımlarda hiç etkisi yok nasıl başrolse artık :F @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @xemrexxx
Bence o Vartolu'dan daha çok İdris'le alakalı. Koçovalı'ların genel haklarını hep o savunuyor. Yamaç, dikkat ederseniz hep kişisel nedenlerden dolayı savaşıyor "Benim ailem, annem" falan diyor. Koçovalı'lar pek umurunda değil :A

Güzel fragman olmuş. Vartolu ve Çukur arasındaki gerilim tırmanacak gibi. Dizi bu ara durgun ve derin planlar üzerinden gidiyor. Nazım'ın akılcı planını gayet beğendim. O rezil mantıksızlık dolu çatışma sahneleri yerine aksiyonu böyle işlemeleri daha iyi doğrusu. O çizgi film vari efektleri göreceğimize bu yönde gitmesi olumlu denilebilir.

Biraz dizi hakkında konuşayım 3 4 bölümdür hiç yorum atmadım. Senaryo ilk bölümlerdeki düzene dönüyor gibi. Selim'in karşı tarafa geçmesi ya da geçmeye zorlanması. Aradaki fark ilk bölümlerde bile isteye yapmıştı bunu, gerçi ana sebep yine aynıydı. Babasının etkisi vardı tamamıyla. Diğer yandan Vartolu'nun silah gücü olarak kullanılıp ön planda olması, arka planda Nazım'ın Beyefendi olarak yaptığı akılcı planlar. Tek fark olarak Emrah dahil olmuş ekibe. Biraz ilk bölümlerdeki duruma benziyor.

Bu durumu tekrara düşme olarak algılayabilir miyiz, belki evet belki hayır. Nazım'ın Çukur'la derdi yok aslında Beyefendi gibi. Yani onun ana amacı Koçovalılardan intikam almak falan dendi. Ya da gerçekten bir ana amacı olduğu bize şuan tam gösterilmedi. Bu yüzden neden Çukur'la bu düzeyde uğraşıyor, tam olarak amacı ne bilemiyorum.

Emrah'ın işe dahil olması tekrara düşmesini engelliyor bana göre. Çünkü o da akılcı bir plan kurup Sena üzerinden yürüyor. Dizinin ana konularından biri Sena olayı zaten, Yamaç ana karakter olduğu için o da eşi olduğu için ve Yamaç'a direk etki ettiği için. Emrah'ın da dediği gibi geçmişini tam olarak bilmiyoruz. Hatta hakkında hiç bir şey bilmiyoruz, yavaş yavaş öğreniyoruz. Bu konu da Emrah üzerinden güzel ilerleyebilir, ilerlemeli.

Sezon finaline doğru sağlam gelişmeler olacaktır, bu gidişat onu gösteriyor. 32 33'de sezon finali olsun çok da uzamasın, daha güzel olur. Bakalım neler göreceğiz bundan sonraki kısımda. :)

Reytinglerin düşmesi ise tamamıyla havalarla alakalı. Her zaman Şubat Mart aylarından sonra reytingler düşer, bu normaldir. Dizinin biraz durgunlaştığı doğru ama bana göre genel kalitesinden çok taviz vermedi.

Bence o Vartolu'dan daha çok İdris'le alakalı. Koçovalı'ların genel haklarını hep o savunuyor. Yamaç, dikkat ederseniz hep kişisel nedenlerden dolayı savaşıyor "Benim ailem, annem" falan diyor. Koçovalı'lar pek umurunda değil :A

Emrahı öldürecek adam daha anasından doğmadı :A
Cumali niye öldürsün Emrahı çok saçma :F

Dizide Yamaçtan daha çok rolü var be,niye bıraksın tutmuş diziyi :A
Aaa sizin için Selim ve Emrah yanı herifleriniz ölmesinde Vartoluymuş , Yamaçmış İdris falan diğerleri umrunuzda olmaz zaten ayoll heriflerinize bir şey olmasın :A :A :A