Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

kız az kalsın unutuyordum

harrow 1.bölüm: forever ın fantastik olmayanı gibi adam yine adli tıpta çalışıyor :X bu sefer kötü şeyler yapmış grçmişte. karısı var boşanmışlar kızı ile sorunlu falan

point: 8.5

neyse size bir izleme nedeni verip kaçıyorum iyi haftalar herkese:A @Çiğdem- @destere @Yiğitt @yatutarsa @cookies @Ahmed @Thequeer @vadikızı @serhatt @YıldırıM @Forumdash @Dosi @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 58823
bu adam yaşlı sanki be,ama yaşına göre iyi bi vücudu var :bhr::bhr::A:A:A

kız az kalsın unutuyordum

harrow 1.bölüm: forever ın fantastik olmayanı gibi adam yine adli tıpta çalışıyor :X bu sefer kötü şeyler yapmış grçmişte. karısı var boşanmışlar kızı ile sorunlu falan

point: 8.5

neyse size bir izleme nedeni verip kaçıyorum iyi haftalar herkese:A @Çiğdem- @destere @Yiğitt @yatutarsa @cookies @Ahmed @Thequeer @vadikızı @serhatt @YıldırıM @Forumdash @Dosi @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 58823
Bir vucuda 8.5 puan verilmez :X @Çiğdem-

Harrow s01e03
Harrow'un cinayet sırrının çözümüne her bölüm daha çok yaklaşılıyor. Geçen bölüm bir delili değiştirmişti ama bu sefer seri numarası çıktı, işler karışıyor:

Harrow s01e04
Bu bölüm çok acıklıydı. :( Sally'nin yaşadıklarına çok üzüldüm.

Aaa zamaında izlemedim şimdi üşeniyorum ama bir başlasam bir çırpıda izlerim :A

Senle dizi yorumlamayı özledim Originals gelsede yorumlasak :Z:Z:Z

Ya sorma izlemeyince artık zor oluyor diziyi izlemek:A ortak dizilerden teen Wolf bitti bunlar kaldı:A Thé 100 biraz daha oyalanirsa diziyi unutacaktık:A:A

bu adam yaşlı sanki be,ama yaşına göre iyi bi vücudu var :bhr::bhr::A:A:A

Bir vucuda 8.5 puan verilmez :X @Çiğdem-

Şurada başlıyor konu, ondan önce bir foto atıp etiketlemişti Emre işte klasik olarak :A
https://fav10.net/forum/threads/son-İzlediğiniz-yabancı-dizi-bölümü-ve-yorumu.213220/page-176#post-3303574
riverdale 2x18 @Çiğdem- e de böyle bir son yazmalı artık suyu ısındı:A tıklayın:A
@Dosi @vadikızı @destere @Harunnn60 @xBUGRAx @kerem @eskici @MEnes

kız biz ona ölümsüz değil cadoloz- büyücü falan diyoruz:A
Zombi kılıklı seni :A
Ahh rahmetli @destere Hogatha derdi :( :( :(
HogathaEdgar01_clr.gif