''Söz'' Dizisinin Yeni Sezonu Olacak Mı?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
18ec0de6-b908-4013-b352-0b1804ab5927.jpg

Star TV'nin ilgiyle izlenilen dizisi ''Söz''ün akıbeti belli oldu!

Yapımcılığını TIMS&B’nin üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı, kadrosunda Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Nihat Altınkaya, Eren Vurdum gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonda da devam edeceği öğrenildi.

''Söz'' yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Star TV'de!

Devam etmemesi daha mantikli olabilirdi gibi geldi bana bir izleyici olarak. :)

Herkes niye diss atmis konuya duyan da ekrandaki dizilerin kalitesi börü gibi sanacak; 130- 140 dk lik sürelerle en iyi aksiyon dizisi bile 28-30 bölüm sürmeli ama o sayıya ulaşıp bırakan yok ; o dizileri de diss lemedikce bu hareketiniz çok yapmacık duruyor:X

Ne saçma karar ya, yeni takviyeler falanla da kurtaramayacaklar.

Herkes niye diss atmis konuya duyan da ekrandaki dizilerin kalitesi börü gibi sanacak; 130- 140 dk lik sürelerle en iyi aksiyon dizisi bile 28-30 bölüm sürmeli ama o sayıya ulaşıp bırakan yok ; o dizileri de diss lemedikce bu hareketiniz çok yapmacık duruyor:X
Bende şaşırdım diss sayısını görünce :D

Bende şaşırdım diss sayısını görünce :D
Şer ittifaklarına karşı bir ve diri olmamız lazım. Bu dis atanları kara listeme ekleyecem hayırlısıyla. :A

Şer ittifaklarına karşı bir ve diri olmamız lazım. Bu dis atanları kara listeme ekleyecem hayırlısıyla. :A
İlk haftalar izlediğim bir diziydi. Devam etsin isterim. Galiba Çukur'a çelme takıyor diye bu olmamışlar :A :A

sana inat olmamiş attım:A

Boş konuşmanın bir anlamı yok evet bu sezon bitmesi gerekiyordu ama devam edecekse bile yayından kaldırılacağı falan yok gelecek sezon sonunda final yapar :A

Diss sayısı bir tek bana mı garip geliyor. :D Sanki biri suya taş atmış, her kes arkasından olmamış sayısın arttırmış :A

KÇye erken final yaptırdı diye düşmanlık beslemiyosun hayret :A
Kırgın Çiçekler erken final yapmadı ki ben senarist ile konuştum zaten diziyi bitirme kararı aldıklarını söyledi hikâyenin sonuna geldiklerini söyledi bana o sebeple sıkıntı yok Söz kalsın :A 6 reyting final yaptı :A

Kırgın Çiçekler erken final yapmadı ki ben senarist ile konuştum zaten diziyi bitirme kararı aldıklarını söyledi hikâyenin sonuna geldiklerini söyledi bana o sebeple sıkıntı yok Söz kalsın :A 6 reyting final yaptı :A
10 reyting alsaydı da bitircekmiydi acaba,resmen martta bitti erken final değilde ne :A