'Arka Sokaklar' ve 'Beyaz Show' Bu Hafta Yok!

Demirören'i şimdiden sevmeye başladım. 23.30'da kandil yayını yapmak varken Top'u Arka Sokaklar'ın reytinglerinden etmek benim bile aklıma gelmezdi. :bhr: :Z

Olmamış butonunun eksikliğini hissettim.

15E4A82258D0E54364C8996A4E8621A20BB69D15

20.00'de Arka Sokaklar tekrarı, 21.30'da külliyeden canlı yayın. :Z

Nihat Hatipoğlu'nu da transfer edersek tamamdır bu iş. :bhr: :A @Çiğdem-

Dizilerde sevişme yerine bakışma, dekolte yerine 1 vaaz veren hacı hoca 1 kapalı kadın figurü koymalısınız:A
Aaa aslında iyi bir şey eskiden büyük kanalların hepsinde canlı yayın kandil olurdu ama son dönem de Trt dışında bunu yapan kalmamıştı :A

Star ne alaka :F Zor alırlar bu kadar maliyetli diziyi :A
2.Sezonu Kanal D ile olma ihtimali bence yok :A Ya Haziranda bitircek yada en erken biten dizisi olmasın diye format değişikliği yapıp Stara gidicek ölüp kalmazsak yine mesajlarımızı paylaşırız ozaman geldinde :A :A :A

2.Sezonu Kanal D ile olma ihtimali bence yok :A Ya Haziranda bitircek yada en erken biten dizisi olmasın diye format değişikliği yapıp Stara gidicek ölüp kalmazsak yine mesajlarımızı paylaşırız ozaman geldinde :A :A :A
Kanal d Arka sokakları dinden kaynaklı yayından kaldırılsa Kanal d nin bütün dizileri dinden kaynaklı yayından kaldırıldı
Özbekistanda yada Azerbaycanda @Çiğdem- stara dönerler

Arka Sokakları sankı göndericekler gibi hissettim vlla :A
Öyle olursa Star Peşindedir showda zaten dizi yok @Çiğdem-
Çukur var showda bir tek
Kanal d nin en iyi dizisini bitirirseler her cuma cami bağlantısı yapmaları lazım Cuma namazı saat 12 tekne orucu iftar sahur her cuma bununla geçinmeli