@18 bunu da gs gibi batırmazsın umarım
@19 bu pek profesyonellik sayılmaz
ne istifası oyuncağını beğenmemiş zengin kaprisi yapma
bursa da batırıldı kabul.peki gsnin ligdeki durumu ve oyundaki hedefi düşünülünce kendini başarılı buluyor musun?
bak gerçekte gs 8. oldu hagiye rijkaarda futbolculara yönetime takımı batırdınız dedik.bir gs taraftarı olarak sen de demişsindir.e sen başarısız olunca neyini kaldıramıyorsun?mourinho gibi adamsın mı deseydim o sonuçlarla ben sana?
... Yorum yok. Bursaspor'u beğenmediğimden bırakmayacağım bu lafları kaldıramıyorum ondan bırakacağım.
Evet stratejik bir hata yaptım ve iş bozuldu, tamam. Ama 'Bunu da Galatasaray gibi batırmazsın umarım.' lafı ne kadar doğru?
off normal konuşamıyorum artık kimseyle her şeyin altında art niyet arıyor herkes yemin ediyorum 43 kere düşünmek zorunda kalıyorum şunu desem şu anlamı çıkarır mı diye...beynimi mıncıkladınız
kusura bakma seni kırmamak için çok uğraştım bugüne kadar ama her şeye alınıyorsun ki sen.seni kırmamanın tek yolu forumu bırakmak.
bucayı gayet iyi yönettiğim de ortada.övünmeyi sevmem ama bu böyle.gerçek hayatta 16. olan oyundaki hedefi 12.sıra olan bi takımı ilk 7de tutuyorum şu an.
@19 bu pek profesyonellik sayılmaz
burada HER mesaja yorum yazıyor izlenimi veren EN SON kişi benim.her mesaja yorum atsam ozana tur bindirirdim mesajda.çeşitli sebeplerden dolayı arada normalden çok daha farklı rekabet olan 2 takımdan birinin taraftarıysan ve diğeri için çalışırsan bunu profesyonellikle de açıklayamazsın.gsli olup trabzonu çalıştırsan,bursalı olup feneri çalıştırsan neyse.mesela 1 örnek barça katalunya bağımsızlığı istiyor real kralın takımı barçadan reale geçersen bunun anlamı nedir?Peki ne sayılır ? Söylermisin bana. Bu arada ben yazarken kurgu yapıyorum gerçekmiş gibi yani. Ne yazdıysak yorumlarsan ne anlamı kalır, oraya o yazdığımızın. Burada art-niyet gibi algılanıyor. Senin yerinde olsam her mesaja yorum yazmam ki yazdıkların art-niyet gibi algılanıyor çoğu zaman ve tartışılıyor geniş biçimde.
burada HER mesaja yorum yazıyor izlenimi veren EN SON kişi benim.her mesaja yorum atsam ozana tur bindirirdim mesajda.çeşitli sebeplerden dolayı arada normalden çok daha farklı rekabet olan 2 takımdan birinin taraftarıysan ve diğeri için çalışırsan bunu profesyonellikle de açıklayamazsın.gsli olup trabzonu çalıştırsan,bursalı olup feneri çalıştırsan neyse.mesela 1 örnek barça katalunya bağımsızlığı istiyor real kralın takımı barçadan reale geçersen bunun anlamı nedir?
büyütmeyin artık kavgayı Neferet sadece düşüncesini yazdı lütfen
haklısın
ortada kavga falan yok