Demet Akalın'dan İbrahim Tatlıses'e: "İdo'yu Askere Gönder!"

Hahha Aaa Mehmet Ali 1 bu 2 işte cnm :A :A :A

Ama ciddi bir Tolg Show eksikliğide var yani şarkıcı konuk alan programlar kalmadı Beyaz var oda film ekibi çağırıyor :F
Okan da yok:( Evet büyük eksiklik. Pazar akşamları zaten tvde dizi izlenmiyor bi showprogramı şart. Ama şöyle konser tadında görsel showlu olacak filan:X

Okan da yok:( Evet büyük eksiklik. Pazar akşamları zaten tvde dizi izlenmiyor bi showprogramı şart. Ama şöyle konser tadında görsel showlu olacak filan:X
Şarkıcıları konuk alan program lazım bunu Beyaz uzun zamandır yapmıyor film ekibine takmış kafayı yanı oyuncu görmek istemiyorum şarkıcı konuk alan program lazım :A

Bu yaz ayına yapsalar böyle bir şey :A Ama Mehmet Ali Çarkıfeleği getirir yine :F

bu konuyu senle konuşmuştuk ya Demete dememiş demiştin ya bende durup dururken üstüne alınmaz demiştim ya hafta sonu ibonun ropörtajını izledim Demetin tepkisini sorulması üzerine yusuf yusuftan gidemediler diyo yani laf demete söylemiş adı geçmiyo ama Demet sorusu üzerine bunu demesi açıkca Demete gönderme :D

Doğru demiş ama zaten bir söz vardır ''savaşı zenginler çıkarır fakirler ölür'' :)

Hatırlatayım dedim. Her zaman böyle olmuştur bu dünyada. 😉 Kimse yeni fark etmiş gibi davranmasın..

bu konuyu senle konuşmuştuk ya Demete dememiş demiştin ya bende durup dururken üstüne alınmaz demiştim ya hafta sonu ibonun ropörtajını izledim Demetin tepkisini sorulması üzerine yusuf yusuftan gidemediler diyo yani laf demete söylemiş adı geçmiyo ama Demet sorusu üzerine bunu demesi açıkca Demete gönderme :D
İbo direkt isim vermiyor.Ebru Polata da demiş olabilir.Sonuçta o attı tweeti Demet arka çıktı:X Demet bu organizasyonu bile kendine oyuncak etti.

İbo direkt isim vermiyor.Ebru Polata da demiş olabilir.Sonuçta o attı tweeti Demet arka çıktı:X Demet bu organizasyonu bile kendine oyuncak etti.

Allah aşkına yapma Demetin tepkisi sorulunca direkt bu cevabı veriyo adam hepsine gönderme Demette cevap vermiş işte:DDemeti savunmuyorum yanlış anlama benide sen direkt isim vermedi deyince ropörtajı izledim Tepkiyi gösteren Demet olduğu için ona diyo işte