- Reaksiyon puanı
- 1,897
- Puanı
- 205
Setten mi? Atmaya çalışırımHayırlı olsun sevindim senin adına. Fotoğraf bekliyoruz senden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Setten mi? Atmaya çalışırımHayırlı olsun sevindim senin adına. Fotoğraf bekliyoruz senden.
Evet sen içimi rahatlatmasan ajansımı değiştirmezdim çok sağ ol Ayrıca @Aserat kusura bakmasın ama artık senin mavi top’un yeri ben de çok ayrı olacakBenim de emeklerim vardır herhalse çok küçük de olsa?
Tebrikler canım ciğerim benim, çok sevimdim.
Abla sana yemin ediyorum sahneyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum şu an Bana bugün vatanım sensin ile ilgili mesaj attılar ama belki toplanma yerine gidince başka bir şey için çağırırlar o bile kesin değilHımm olsun ya devamıda gelir inşallahh bu başlangıç olsun ne kadar süre peki sahne
Konuşalım bi ara özelden yine, yarın git de bakalım bi.Evet sen içimi rahatlatmasan ajansımı değiştirmezdim çok sağ ol Ayrıca @Aserat kusura bakmasın ama artık senin mavi top’un yeri ben de çok ayrı olacak
E gel konuşalım şimdiKonuşalım bi ara özelden yine, yarın git de bakalım bi.
Çok teşekkür ederimm Gelecek inşallah devamıÇok sevindim senin adına,umarım herşey gönlünce olur,devamı gelir
Çıkacağım bro, ondan yarın dedim.E gel konuşalım şimdi
Hayırlısı olsun,foruma da atarsın artık fotoğraflarını bekliyoruzÇok teşekkür ederimm Gelecek inşallah devamı
Ha tamam o zaman yazarsın yarın o zaman adaşÇıkacağım bro, ondan yarın dedim.
Çekersem atarım yav ben de paylaşmak isterim sizlerleHayırlısı olsun,foruma da atarsın artık fotoğraflarını bekliyoruz
Tamam o zamanÇekersem atarım yav ben de paylaşmak isterim sizlerle
hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerimHayallerimi gerçekleştirdim!! Sizinle burada mutluluğumu paylaşmak istedim. Yarın Vatanım Sensin’de rol almak için çağırıldım [emoji56][emoji56]
@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At@Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolass9900 @baranelif @Thequeer @batuhankaralar @umuttanyel
Çok teşekkür ederiiiimmmmmhayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerim
Abla sana yemin ediyorum sahneyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum şu an Bana bugün vatanım sensin ile ilgili mesaj attılar ama belki toplanma yerine gidince başka bir şey için çağırırlar o bile kesin değil
Leonuma selamımı söyle Sarışın ecünnünün saçını çek çaktırmadan @Aserat @xemrexxxHayallerimi gerçekleştirdim!! Sizinle burada mutluluğumu paylaşmak istedim. Yarın Vatanım Sensin’de rol almak için çağırıldım [emoji56][emoji56]
@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At@Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolass9900 @baranelif @Thequeer @batuhankaralar @umuttanyel
Yazarım ablacım merak etme senHadi bakalım senden haberler bekliyoruz ablacım
Tamamdır ablacım bende o iş halledeceğim ben