Forumu hiç bir şey yıkamadı ama sizin yüzünüzden kapanacak ayoll b u ilişkiyi kaldırmazbizim utanılıcak bişeyimiz yok,rahat bırak bizigözün kalır diye korkuyorum
![]()
Forumu hiç bir şey yıkamadı ama sizin yüzünüzden kapanacak ayoll b u ilişkiyi kaldırmazbizim utanılıcak bişeyimiz yok,rahat bırak bizigözün kalır diye korkuyorum
![]()
İzlemeye mi başladın diziyiOooo sizin cilveleşmenizi böldüm diye kızıp gitti demekUtandı demedim çünkü o utanmaz
![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa yok cnm ama @xemrexxx yine gördüğü sahnelere beni uyarlayıp yorumladı için geldikİzlemeye mi başladın diziyi![]()
bir kez de benim için yazsan
Aaa 3 bölüm izledim senin için ayoll yoksa hiç bir kuvvet baktıramazdı bana bu diziyebir kez de benim için yazsan![]()
ÖzlettinAaa 3 bölüm izledim senin için ayoll yoksa hiç bir kuvvet baktıramazdı bana bu diziye
![]()
![]()
![]()
Kiz serhatti niye kisirlastiriyon yoksa @destere hamile mi kaliyor😱 @Forumdash @Dosi @kerem @Ahmed @MasacRE- @eskici @vadikızı @Harunnn60 konuya kosun kiz 😱 .neyse bu haftalik bu ka yeter hepinizi good night
İnsan bir teşekkür ederAvluya başlamamışsındır inş bu arada bu tür dizilere alışma @kerem gibi olursun![]()
Aaa tşşk ediyorum işte seni kötü yollardan kurtarmaya çalısıyorum siyaset ve ecünnü dizileriİnsan bir teşekkür eder
Başlayacağım tam benlik gibi![]()
ne vrmış ilişkimizde gayet seviyeli bi ilişki,kıskançlıktan çatladınForumu hiç bir şey yıkamadı ama sizin yüzünüzden kapanacak ayoll b u ilişkiyi kaldırmaz
![]()
![]()
![]()
Seni kısırlaşdırırsak eğer ozaman seviyeli ilişkiniz olurne vrmış ilişkimizde gayet seviyeli bi ilişki,kıskançlıktan çatladın![]()
beni kısırlaştırırsan bi ilişki kalmaz ortadaSeni kısırlaşdırırsak eğer ozaman seviyeli ilişkiniz olur![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evlenince tekrar açtırırsın ayollbeni kısırlaştırırsan bi ilişki kalmaz ortada![]()
töbe töbe,sen çok biliyosun,deneme tahtasımıyım benHahah Aaa evlenince tekrar açtırırsın ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa benm tek derdim evlenene kadar iffetini koruman olması gereken bu ayolltöbe töbe,sen çok biliyosun,deneme tahtasımıyım ben![]()
iffetsizler evlenemiyomuAaa benm tek derdim evlenene kadar iffetini koruman olması gereken bu ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa evlenir ama az dişini sık ölmedinya ayolliffetsizler evlenemiyomu![]()
öldüm bacım öldümAaa evlenir ama az dişini sık ölmedinya ayoll![]()
![]()
![]()