'This Is Us' Uyarlamasının Yapımcısı Belli Oldu!

Yapımcı çok iyi. MedYapım bu sezon çıkışa geçti Fox TV ile. Ben olsam bu diziyi de FOX'ta yaparım, zaten yayın hakları onda. Büyük ihtimal ikili çalışacak yeniden. :X

Bekliyoruz bakalım. :Z

Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Eve Düşen Yıldırım, Acil Aşk Aranıyor, Belalı Baldız kendi işleri. :A

Uyarladıklarını da çok iyi uyarlıyor ve en azından Ay Yapım gibi birşeyi uyarladığını inkar etmiyor, bakınız: UTC :A
Belalı Baldız uyarlama cnm kıps:A Saydiğin dizilerin hangisi Feriha kadar izlendi :A Çer çöpleri sayma:A

Ay yapım değil ki :X Medyapım. Kadın dizisini yapan:A Uyarlamaları guzel yapıyorlar çoğunlukla ama sonrada cıvıtıyorlar:(
Aaa tam @destere i türk dizilerinden kurtardık diyordum bu çıktı :F

@xemrexxx de artık burada oynayan şişman kadını her hafta paylaşır durur Çiğdem şöyle ediyor diye :A :A :A

Aaa sen de izlemiyorsun yanı :A Ben izlemem antisi olacağım dizi olacak gibi geliyor :A
Yok izliyorum ama toptan ziliyorum. Netflix dizisi gibi yapıyorum. Her hafta izlenmez o dizi. Toptan izleyip ağlayacaksın içine içine, boğazın yumruk olcak filan:A yoksa tadı cıkmıyor:X

Yok izliyorum ama toptan ziliyorum. Netflix dizisi gibi yapıyorum. Her hafta izlenmez o dizi. Toptan izleyip ağlayacaksın içine içine, boğazın yumruk olcak filan:A yoksa tadı cıkmıyor:X
Dram dizisiydi sanırım uyarlaması belkı iyi olabilir yine bakıcağımı sanmam ama bir göz atabilirim belki ilk bölüme :A :A :A

@Forumdash Demek @destere nin dizisini batırıcaksınız bu sefer de :A :A :A
Ay yapım değil ki :X Medyapım. Kadın dizisini yapan:A Uyarlamaları guzel yapıyorlar çoğunlukla ama sonrada cıvıtıyorlar:(
orjinaldeki kaliteyi tutturması imkansız ne ordaki oyuncular bizde var nede uyarlama senaryodan bir halt becerirler... izlemek isteyenlere aslını tavsiye ediyorum çakmasıyla psikolojinizi bozmayın :)