Hangi Usta Oyuncu 'Çukur' Dizisine Veda Ediyor?

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Sherlock yeni bir haber konusu açtı

Hangi Usta Oyuncu 'Çukur' Dizisine Veda Ediyor?

lbGvVg-1-1024x576.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Çukur'un bu akşam yayınlanacak olan 23. bölümünde şok bir ayrılık yaşanacak.

Dizide 'Baykal' karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen projeye veda edecek. Çukur'da Baykal karakterinin oğlu olan ve Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Komiser Emrah için de artık yeni bir dönem başlayacak.

Ayrıca Çukur, önümüzdeki sezon da devam edecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş
Orijinal formatta oku

Çok iyi haber:X sevememiştim karakteri :X Çukur'un hesaplaşması çukurdakilerle olmalıydı. 2.sezonda gelebilirdi baykal gibi karakterler. @Çiğdem-

Sezon finaline yakın güçlü bir düşman gelmeli 2.sezon konusunuda hazırlarlar :A :A :A
kahraman ölemeden önce başını belaya sokmuştur ve birisi ona şantaj yapmıştır ve şimdi ise kocovalıları yok etmeye çukura gelen bir düşman gelir diye bir senaryo yazardım ben olsam

aynen bu kisi baykalın dediği telefonumu açmayan tek kişi dediği adam olur aynı zamanda ahmet uğurlu olabilir mesela bu rolde
Aaa oda değişik birisi olabilir Eşref Saatinden biliyorum :A

Yamaça değilde İdris beye düşmanlık edecek ehsabı olan birisi gelse Ezele Haluk Bilginer , İçerdeye Uğur Yücel gelmişti öyle biriside buraya şart :A :A :A