Hepsini mi abartma, topu topu 4 dizim var zaten Hem Avlu ve Tehlikeli Karım ilgimi çekti de resti çektim. Beğenirsem yazın izlerimŞuan mevcut olanların hepsini izliyorsun işte Çukur biraz kurtarıyor zevksizliğini
Hepsini mi abartma, topu topu 4 dizim var zaten Hem Avlu ve Tehlikeli Karım ilgimi çekti de resti çektim. Beğenirsem yazın izlerimŞuan mevcut olanların hepsini izliyorsun işte Çukur biraz kurtarıyor zevksizliğini
Kadın , Ufak Tefek Ecünnüler ve Fazilet şuan tv de olan en ağır ecünnü dizileri bunlar zaten ayollHepsini mi abartma, topu topu 4 dizim var zaten Hem Avlu ve Tehlikeli Karım ilgimi çekti de resti çektim. Beğenirsem yazın izlerim
Edho ve Dirilişte az ecünnü yok sankiKadın , Ufak Tefek Ecünnüler ve Fazilet şuan tv de olan en ağır ecünnü dizileri bunlar zaten ayoll
Hhaha Aaa tabi o dizilerde Özellikle Eşkiya Çukur da Kadınlara çok hitap eden diziler ama işleniş açısından ecünnü dizisi diyememEdho ve Dirilişte az ecünnü yok sanki
Çukurda bile ecünnü çok
bilirsin her önüne gelen diziyi izlemem
O pek ben tarzı bir dizi değil Ben sadece kaliteli dizileri izlerim Ki benim izlediğim diziler genelde tutan dizilerdirHhaha Aaa tabi o dizilerde Özellikle Eşkiya Çukur da Kadınlara çok hitap eden diziler ama işleniş açısından ecünnü dizisi diyemem
İstanbullu Gelini bari izlemiyorsun iyi ki bir o eksik kalmıs listende
Aaa afferim bu aralar düzelme varbilirsin her önüne gelen diziyi izlemem
Çukur dışındakıleri bırak benceO pek ben tarzı bir dizi değil Ben sadece kaliteli dizileri izlerim Ki benim izlediğim diziler genelde tutan dizilerdir
sana göre öyle o tatlımAaa afferim bu aralar düzelme var
Sende diriliş ve fatihi bırak benceÇukur dışındakıleri bırak bence
Sen farkında değilmisin düzeldiğininsana göre öyle o tatlım
Kenan bu hafta alır zirveyiSende diriliş ve fatihi bırak bence
Hem Kadın ve UTC fatihini yerle bir edecek zaten
ben hep düzdüm sen yamukk görüyodun E işine öyle geliyo tabiSen farkında değilmisin düzeldiğinin
Kadın ve UTC varken heleki Kadın geçen hafta çok heyecanlı bitmişken rüyanda görürsün.Kenan bu hafta alır zirveyi
Kenan Kadını geçince Eşkiya da geçecekKadın ve UTC varken heleki Kadın geçen hafta çok heyecanlı bitmişken rüyanda görürsün.
Sen Avlu'yu izle bi, olmadı Tehlikeli Karım'ı izle. Sağlam işler bunlar
Çarşamba'dan sonra izleyecek birşeyim yok demiştin de Avlu Perşembe, Tehlikeli Karım da Pazar günü yayınlanıyorKenan Kadını geçince Eşkiya da geçecek
Avlu ve Tehrikeli Karım yeni ecünnü dizileri hemen listene koymuşsun
Perşembeden sonra yok cnm ama Avluda katır suratlı Efsun var ben o diziyi ne zamandır bekliyorum eleştirmeyeÇarşamba'dan sonra izleyecek birşeyim yok demiştin de Avlu Perşembe, Tehlikeli Karım da Pazar günü yayınlanıyor
Ecünnülere bakmıyorum ben, kaliteye bakıyorum
Sen O Hayat Benim'i izlemişsin o zaman, Efsun'u bildiğine göre. TK gibi güveniyorum bu diziye dePerşembeden sonra yok cnm ama Avluda katır suratlı Efsun var ben o diziyi ne zamandır bekliyorum eleştirmeye
O diziyi her Allahın günü eleştiriyordum ordan biliyorumSen O Hayat Benim'i izlemişsin o zaman, Efsun'u bildiğine göre. TK gibi güveniyorum bu diziye de