'İzmirli İtfaiyeci Kadınlar' Dizi Oluyor!

Şuan mevcut olanların hepsini izliyorsun işte :F Çukur biraz kurtarıyor zevksizliğini
:A :A :A
Hepsini mi abartma, topu topu 4 dizim var zaten :A:A Hem Avlu ve Tehlikeli Karım ilgimi çekti de resti çektim. Beğenirsem yazın izlerim :A

Edho ve Dirilişte az ecünnü yok sanki :A:A
Çukurda bile ecünnü çok :A:A
Hhaha Aaa tabi o dizilerde Özellikle Eşkiya Çukur da Kadınlara çok hitap eden diziler ama işleniş açısından ecünnü dizisi diyemem :A

İstanbullu Gelini bari izlemiyorsun iyi ki bir o eksik kalmıs listende :F

Hhaha Aaa tabi o dizilerde Özellikle Eşkiya Çukur da Kadınlara çok hitap eden diziler ama işleniş açısından ecünnü dizisi diyemem :A

İstanbullu Gelini bari izlemiyorsun iyi ki bir o eksik kalmıs listende :F
O pek ben tarzı bir dizi değil :A Ben sadece kaliteli dizileri izlerim :A Ki benim izlediğim diziler genelde tutan dizilerdir :A

Kadın ve UTC varken heleki Kadın geçen hafta çok heyecanlı bitmişken rüyanda görürsün. :A

Sen Avlu'yu izle bi, olmadı Tehlikeli Karım'ı izle. Sağlam işler bunlar :A:A
Kenan Kadını geçince Eşkiya da geçecek :A :A :A

Avlu ve Tehrikeli Karım yeni ecünnü dizileri hemen listene koymuşsun :A :A :A

Kenan Kadını geçince Eşkiya da geçecek :A :A :A

Avlu ve Tehrikeli Karım yeni ecünnü dizileri hemen listene koymuşsun :A :A :A
Çarşamba'dan sonra izleyecek birşeyim yok demiştin de Avlu Perşembe, Tehlikeli Karım da Pazar günü yayınlanıyor :A:A

Ecünnülere bakmıyorum ben, kaliteye bakıyorum :A:A

Çarşamba'dan sonra izleyecek birşeyim yok demiştin de Avlu Perşembe, Tehlikeli Karım da Pazar günü yayınlanıyor :A:A

Ecünnülere bakmıyorum ben, kaliteye bakıyorum :A:A
Perşembeden sonra yok cnm ama Avluda katır suratlı Efsun var ben o diziyi ne zamandır bekliyorum eleştirmeye :A :A :A