Bir bak bakalım ama sen öyle ecünnü dizisi seven birisi değilsin oyüzden beğeniceğini sanmam Söz bundan iyidirDiziyi daha izlemedim izleyip yorumumu yaparım ona göre tutup tutmamasını değerlendiricem![]()
![]()
Bir bak bakalım ama sen öyle ecünnü dizisi seven birisi değilsin oyüzden beğeniceğini sanmam Söz bundan iyidirDiziyi daha izlemedim izleyip yorumumu yaparım ona göre tutup tutmamasını değerlendiricem![]()
![]()
Çukurun nasıl bir dizi olduğunu biliyorum çakma dizilerle işim yok benimBir bak bakalım ama sen öyle ecünnü dizisi seven birisi değilsin oyüzden beğeniceğini sanmam Söz bundan iyidirAhh Çukur a başlasan boş yaşamaya devam etmesen
![]()
![]()
![]()
Vartolu izlemeden nasıl duruyorsun ayoll İçerde de yoktu öyle bir adamÇukurun nasıl bir dizi olduğunu biliyorum çakma dizilerle işim yok benim![]()
![]()
Minik vardı orda o daha iyiydiVartolu izlemeden nasıl duruyorsun ayoll İçerde de yoktu öyle bir adam![]()
![]()
![]()
Aaa onuda Çukur a alsaydık keşkeMinik vardı orda o daha iyiydi![]()
![]()
Minik reyiz çakma dizilerde oynamazAaa onuda Çukur a alsaydık keşke![]()
![]()
![]()
Tanıtımlar fenaaaa. Fazladan 1 video daha gördüm Youtube'da. Daha Çarşamba günü adamlar 3 4 video yüklediler bölüm hakkında. Gel de meraklanma şimdi.![]()
Yok o değil başka bir video. Daha yeni paylaşılmış 21 Mart diyor.Onuda sen paylaş bari
o araba sahnesindeki babalık muhabbetini diyorsan, o paylaşıldı Aserat tarafından![]()
Hemen bakayımYok o değil başka bir video. Daha yeni paylaşılmış 21 Mart diyor.![]()
Aa bu kısaydı diye aynısı sandım.Onuda sen paylaş bari
o araba sahnesindeki babalık muhabbetini diyorsan, o paylaşıldı Aserat tarafından![]()
Evet bundan bahsetmiştim. Güzel bir sahne ve önemli bilgiler içeriyor.Aa bu kısaydı diye aynısı sandım.
Etiketlediğim mesaja ekledim.
Bunu dedin galiba?
Güzel fragmanlaratv'ye söylim de Karadeniz dizisinde bol bol tanıtım döndürsün
![]()
allah allah bu ne özgüven böyleBendende selam söylersen isteğin hemen kabul olur![]()