dis yoktur inşEvet açtiğimda gülücük vardı kalp vardı bide beğendi işaretiBence böyle bir yarişma yap foruma
![]()
dis yoktur inşEvet açtiğimda gülücük vardı kalp vardı bide beğendi işaretiBence böyle bir yarişma yap foruma
![]()
Vardır bence ama ilk bölüm diye kullanmamaişlardirdis yoktur inşBeni oraya juri etsinler önüme gelene gülüp geçeyim
![]()
![]()
![]()
Farklı format denenmiş ama reyting yarın 2 çıkarsa şaşırmamVardır bence ama ilk bölüm diye kullanmamaişlardirhaftaya sen kötü okudun şarkıyı diyip olmamişi basarlar
![]()
Can bonomo kafadan 10 reyting düşürüyorFarklı format denenmiş ama reyting yarın 2 çıkarsa şaşırmam![]()
![]()
![]()
O Pinokyo kılıklı oğlanın neyini sevmişler anlamak güçCan bonomo kafadan 10 reyting düşürüyor![]()
Eurovizyonu batırdıgından beridir gıcıgımO Pinokyo kılıklı oğlanın neyini sevmişler anlamak güç![]()
![]()
1 Tane güzel şarkısı olmazmı insanınEurovizyonu batırdıgından beridir gıcıgım![]()
Yarın bir youtubeden göz atarım ama bizim forumun ifadelerinimi çalmışlar @Yiğitt götürmüştür onlara![]()
![]()
![]()
Kanal D kalitesi Fav10'landı.Evet açtiğimda gülücük vardı kalp vardı bide beğendi işaretiBence böyle bir yarişma yap foruma
![]()
Kanal D'ye can kurban dediğinizi duyar gibiyim.
Yarın mezarından fırlayacak olan @xemrexxx icabına baksınKanal D'ye can kurban dediğinizi duyar gibiyim.![]()
Ahahaha ben de Armağan'ın halini merak ediyordum zaten, Kanal D'den sonra iş falan da bulamaz o adam. Ortalık karışık baya demek ki.
Ahahaha ben de Armağan'ın halini merak ediyordum zaten, Kanal D'den sonra iş falan da bulamaz o adam. Ortalık karışık baya demek ki.![]()
Kanal D izleme, izlettirme. Demiörenci yapımları izlemeyiz.Ağlar belki duygusal şarkı çalınca bahaneyle.![]()
Geçen hafta netten geceleyin izlemiştim çok iyi değildi @vadikızı biliyor. Nedenlerini falan da söylemiştim ona. Umarım bu hafta toplar canlı yayın! Gece yine şans vereceğim yani netten. 🙂 Armağan şok olmuştur reytinglere geçen hafta karne nasıl gelecek diyordu bu hafta karne düzelecek mi mucizevi şekilde diyordur@vadikızı
![]()
Popstar'ın da yeri bende hep ayrıdır FOX'da müthişti, Kanal D 'de ilk hali de çok iyiydi Allah var umarım Kanal D eski haline getirir bu hafta bir şekilde, çok iyi yapar yani!!Şok olmazmı ya gerçekten çok kötü gelmişti ratingler bu haftada pek yükseleceğini düşünmüyorum ben ya![]()