Masum Değiliz'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,286
Puanı
1,060
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Masum Değiliz'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

DUT6ldlXUAA-iZr-1024x416.jpg

ATV'nin iddialı dizisi Masum Değiliz'in yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Sercan Badur, Aras Aydın, Oya Unustası ve Ayşe Melike Çerçi'nin paylaştığı yapım, 31 Mart'tan itibaren 'Survivor', 'İnsanlık Suçu', 'Fazilet Hanım ve Kızları', 'Yeni Gelin', 'Adı Zehra' ve 'Kalk Gidelim'li cumartesi yarışına dahil olacak.

Masum Değiliz, ilk bölümüyle 31 Mart Cumartesi 20.00'de ATV'de!

Orijinal formatta oku

Hep cumartesi yayınlanır diyordum. Beklediğim bir gün.
Atv için gerekli reytingleri alacaktır. Bahtiyardan daha az alacağını sanmıyorum.

Pazartesi akşamına FOX ile yarıştı boyunun ölçüsünü aldı. Şimdi de İnsanlık Suçu ile aynı tarih başlatıp boyunun ölçüsünü alacak anlaşılan. :A

Okadar iyimi diyorsun? Nedense ilgimi çekmedi pek ama Atv olduğu için elbet 2-3 haftada bir izlerim, yada her hafta izlemek zorunda kalırım :A Hakim olayım yeterli :F
fragmanlarda DNA filan diyor:A Bu replik bile kalitesini gösterir :A Koliba yapımcısı KK'dan kalitesi belli diyip izlememem gerekli ama ilk bölümlera bakıcam:X

Nedense baba İnsanlık Suçu galip gelecek gibi duruyor, Damla Sönmez ve @Forumdash için bu dizinin de tutmasını isterim tabii. :A

Ctesi için soğuk dizi bence pazar daha uygundu ama o günde CG iyi gidiyor. :D

fragmanlarda DNA filan diyor:A Bu replik bile kalitesini gösterir :A Koliba yapımcısı KK'dan kalitesi belli diyip izlememem gerekli ama ilk bölümlera bakıcam:X
Haha seni bir kelimedenmi kaptılar? :F:F
Bende ilk bölüme şans veririm. Sonrasında üsten üsten bakmaya çalışacam :F

Bakıcak mısın peki? Bu diziye tek olumlu bakan benmiyim ya:F:F

Evet, üstten bakarım diyince gömemezsin cevap veririm yani:A
Üsteki mesajı görunce hafif acıma hissi hissettim :A
Tamam kesin 90% izleyecem zaten aileden dolayı. Sende izleyeceksen yorumlaşmak adına bende varım.
Cumartesi 3 dizim vardı. Gülizar bitince bu gelecek ve yine 3 olsun hem bu Atv olduğu için avantajlı. Gününde ve saatinde izlerim :A
Oyuncularıni seviyorum zaten ve Uraz için ilk bölüme bakmayi planlıyordum.

Kötü bir dizi değil, tam tersi değişik ve kaliteli bir havası var ama yazın yada eylülde başlasaydı keşke. Yinede beğenirsen yazın youtubedan izlerim. Sen mutlaka izle ama :A
Şimdi çok savunuyor gibi olabilirim ama ilk bölümden belli olur:A Koliba sonuçta :F