Buldum. @Dosi @Forumdash @serhatt ve @vadikızı 'nı yarın öldüreyim ben bi. O zaman eski sıralamama geri dönerim.
Aaa üstüme iyilik sağlık ne istiyorsun benden bee daha fazla gir yaz aa
Buldum. @Dosi @Forumdash @serhatt ve @vadikızı 'nı yarın öldüreyim ben bi. O zaman eski sıralamama geri dönerim.
Eski sıralama? kaç kere üst sırada oldunki? Bu hafta survivor izleyeceğim için yine iyi mesaj sayım olur gibi, sen @eskici yi imha edersen bende otomatikmen imha olurum ondan dolayı böyle olduBuldum. @Dosi @Forumdash @serhatt ve @vadikızı 'nı yarın öldüreyim ben bi. O zaman eski sıralamama kavuşurum tekrar.
İlkokul 4'te anlamını bilmeden ezberlediğim için uzunluğundan biraz gıcık kapmıştım. Öğretmenimiz teker teker tahtaya kaldırıp söyletiyordu. Lise zamanında gözüme takıldı bir ara, baştan sona doğru okudum ve iyiki ezberlemişim dedim. İyikiMüslüman değilim diyince fark etmez ben seni öyle görüyorum demiştim . İstiklal marşını bildinmi zaten iş biter eminim tüylerin diken diken oluyordur seninde okurkan
İlahiBuldum. @Dosi @Forumdash @serhatt ve @vadikızı 'nı yarın öldüreyim ben bi. O zaman eski sıralamama kavuşurum tekrar.
Geçen hafta 4.ydüm canısı unuttun herhaldeEski sıralama? kaç kere üst sırada oldunki? Bu hafta survivor izleyeceğim için yine iyi mesaj sayım olur gibi, sen @eskici yi imha edersen bende otomatikmen imha olurum ondan dolayı böyle oldu
@eskici yi imha edemiyorsan üzgünüm benide yapamazsın ozaman
Sizdede Osternferien başladı mı yoksa? Paskalya bayramı tatili yani.@eskici yi imha edemiyorsan üzgünüm benide yapamazsın ozaman
ben yine haftada bir kaç günlük kayboluşlarım olursa imha edersin ama bu hafta full olmaya devam edecem
Yavrum be.Ilerde meslektaş olacağız belki. Ona kıyak geçiyorum. Hem 3.lük @Yiğitt 'e çok yakışıyor.
Bu hafta fazla giremedim foruma ona rağmen iyi yazmışım yine
Sen foruma gir ben seni konuştururum merak etme iyi yazmışsın tebriklerYok artık 😱 Sözde yoğun olduğum haftalar günlük aktif olduğum nadir haftalardan biri olduğu için aslında normalde, bukadarını beklemiyordum
@eskici beni iyi konuşturmuşsun Sana söz verdim günlük takılmaya çalısacam diye ve sonuç ortada
3. yılıma yakışan bir tablo
İndiren yok ki nasıl inelim
Yapacak bir şey yok başkanım siz de yazın biraz@eskici , başkanını 6.679'a katlamaya hiç utanmadın mı?
Eski sıralama? kaç kere üst sırada oldunki? Bu hafta survivor izleyeceğim için yine iyi mesaj sayım olur gibi, sen @eskici yi imha edersen bende otomatikmen imha olurum ondan dolayı böyle oldu
Reyiz en iyisi bizim konulara gel ben seni de konuştururum orada
Hangi konular olacağına bağlı reyizReyiz en iyisi bizim konulara gel ben seni de konuştururum orada
Geceleri boş muhabbet yaptığımız konular meselaHangi konular olacağına bağlı reyiz
Merve Aksak survivor gibi boş programlar izlemez canısı :sSurvivor sebebi ile küçük artışlar yaşamışım.
For example reyizGeceleri boş muhabbet yaptığımız konular mesela
Merve Aksak survivor gibi boş programlar izlemez canısı :s
Merve Aksak ve Turabi'yi aynı cümlede mi kullandın sen.Merve Aksak'ı bile geride bırakır Sema ile Turabi
Merve Aksak ve Turabi'yi aynı cümlede mi kullandın sen.