Canlı yayınlarınızdan takip ediyorumYine ne yaptım yaFunda yine Damla'yı gömdü ve ilk defa bayrak yarışı olacak
![]()
Canlı yayınlarınızdan takip ediyorumYine ne yaptım yaFunda yine Damla'yı gömdü ve ilk defa bayrak yarışı olacak
![]()
2 sayı aldı 2 sayı kaybetti, hem.kızda elenme stresi var. Olsun o kadar...
Damlaya moral verdi, araları iyi gibi.Turabi yine zekasını konuşturdu. Adam Sema'yı çıkartmak ile iyi yaptı bence![]()
Ahahahaaah ne stresi ya Acun'un onu elemeyeceğini bilmiyor sanki2 sayı aldı 2 sayı kaybetti, hem.kızda elenme stresi var. Olsun o kadar...
Duygu Çetinkaya da elenmez diyorduk gitmişti ilk haftadan.Ahahahaaah ne stresi ya Acun'un onu elemeyeceğini bilmiyor sanki![]()
![]()
2 sayı aldı 2 sayı kaybetti, hem.kızda elenme stresi var. Olsun o kadar...
Damlaya moral verdi, araları iyi gibi.![]()
Bence Nihat'ın gitmesini o da istiyor, Damla'nın sms oylaması da yüksek olunca onu çıkardı karşısına bence.Aynen. Barakada açıklamada yaptı zaten mecburen söyledim diyeBenim aklıma takılan tek şey Sahra'yı niye söylemedi?
Bence Nihat'ın gitmesini o da istiyor, Damla'nın sms oylaması da yüksek olunca onu çıkardı karşısına bence.![]()
Gönüllüler yazık oyun kazansın ama ödül baya süperdi, All Star alsın isterdim.Nihat ile konuşuyordu ama Barakada. Kimse ile problemim yok vs diye
Nihat'ın gitmesini istese onunla o şekilde konuşma yapmazdı.
Büyük sanssızlık oldu yaa. Ümit heyecan yaptı.![]()
Sen de hep aynı örneği verip durma Duygu Damla gibi torpilli değildi hatırlatayımDuygu Çetinkaya da elenmez diyorduk gitmişti ilk haftadan.![]()
Torpil yok, Acunum her zaman gerçekleri yapar.Sen de hep aynı örneği verip durma Duygu Damla gibi torpilli değildi hatırlatayım![]()
Heja heja heja NagihanGönüllüler kazandı![]()
Yav he he Şeyma'nın spor hocası da benim tabiTorpil yok, Acunum her zaman gerçekleri yapar.![]()
Onu geç de bu nasıl ada? Bildiğin binamızın arka bahçesi.Yav he he Şeyma'nın spor hocası da benim tabi![]()
Nagehan' hiç sevmemHeja heja heja Nagihan( heya diye okunur
) yaşasın tarzı birşey.
Bu zaferler yakışır![]()
Ona pek dikkat edemedimOnu geç de bu nasıl ada? Bildiğin binamızın arka bahçesi.![]()