2017 Wonder Woman - Film Yorumları

O başkadır. @Harunnn60 yatıp kalkıp x-man den bahsediyordu en son :F o film mi dediğin?
evet tamda dediğin filmmiş :)

x mendir @Harunnn60 ın Taht Oyunları ile ne işi olur :A :A :A
2018 'de yeni film çıkacak hemde Dark Phoneix merakla bekliyorum :Z Başrolde de Sansa olacak :oley:

Bu kadının gençliğini canlandıracak 12 yıl aradan sonra :oley:
watch

Ecik bücük süper kahramanlar var :A Sevmiyorum bu seriyi. Özelikle mavi bi kadın var olmaz olsun öyle süperkahraman :F

Ama bu seriden fırlama Wolverin var onu izleyin. Ben son filmi Logan'ı izledim. Çok güzeldi. Boş bi vakit olursa izleyin derim:X aha burdan da fraganı izleyin
X-Men gayet güzel bir seridir :A

Ecik bücük süper kahramanlar var :A Sevmiyorum bu seriyi. Özelikle mavi bi kadın var olmaz olsun öyle süperkahraman :F

Ama bu seriden fırlama Wolverin var onu izleyin. Ben son filmi Logan'ı izledim. Çok güzeldi. Boş bi vakit olursa izleyin derim:X aha burdan da fraganı izleyin
bu film bir ara @Harunnn60 un bahsettiği film değilmi hatta filmde Got dizisindeki sansa rol alıyordu yoksa o film başka filmmiydi :)
Çok güzel bir film olmuş bol aksiyonlu savaşlı ve dizideki ecünnüyü sevecek gibi @destere :A ben başrol oğlanı sevdim çok sempatikti :bhr:

Filmdeki adamın sadece kadınların yaşadığı adaya düşmesi @destere nin hayali :F

8 Puan
Okçu kadınların Alman Askerleriyle olan savas sahnesi süperdi ayrıca başrol kadın bir kuleyi yumrukla yok etti falan o sahnelerde iyiydi :A

Savas Tanrısı ile olan sahnesi zaten süperdi bizim başrol oğlanda kendini feda etti :T

Çok güzel bir film olmuş bol aksiyonlu savaşlı ve dizideki ecünnüyü sevecek gibi @destere :A ben başrol oğlanı sevdim çok sempatikti :bhr:

8 Puan
Okçu kadınların Alman Askerleriyle olan savas sahnesi süperdi ayrıca başrol kadın bir kuleyi yumrukla yok etti falan o sahnelerde iyiydi :A

Savas Tanrısı ile olan sahnesi zaten süperdi bizim başrol oğlanda kendini feda etti :T
Filmdeki ecünnü muhteşem bir şeydi yalnız :A @destere reyiz sevecektir :A

8 Puan

Okçularla savaş sahnesini sen de beğendin demek :A ama klişeydi bence:A

Filmdeki ecünnü muhteşem bir şeydi yalnız :A @destere reyiz sevecektir :A
Aaa evet boyu posu devrilmesin :( Filmdeki adam gibi o adaya düşmeyi isterdi kesin @destere :kizgin::kizgin::kizgin: @Forumdash

@Harunnn60 Sende izle Jessica hayranı olarak bunu da seveceksin :A
adaya düşen oğlan abd casusu çıkınca 30. dakikada filmi terkettim :) belki yarın öbürgün tekrar devam ederim kız harikaydıda oğlan işi bozdu :)

İşte kaliteli süper kahraman filmi bu olsa gerek. Dc'nin olmuş diyebileceğim tek filmi şimdiye kadarki. Gal Gadot karizmatik ve etkileyici. Senaryo basit ve düzeysiz değil. Klişe de değil. Böyle bir büyük kahramana böyle bir film yakışırdı. Cinsiyetçiliğe karşı sağlam mesajlar da var. Zaten görsellik artık bu filmlerde klasik yani baya üst düzey.

İyi yapmışlar dedirten iyi bir süper kahraman filmi. Devamı da gelebilir. Ya da Wonder Woman'ı başka Dc filmlerinde göreceğiz zaten bol bol. Karaktere oluşturulan alt yapı bu filmde başarılı olmuş.

7,5/10

İşte kaliteli süper kahraman filmi bu olsa gerek. Dc'nin olmuş diyebileceğim tek filmi şimdiye kadarki. Gal Gadot karizmatik ve etkileyici. Senaryo basit ve düzeysiz değil. Klişe de değil. Böyle bir büyük kahramana böyle bir film yakışırdı. Cinsiyetçiliğe karşı sağlam mesajlar da var. Zaten görsellik artık bu filmlerde klasik yani baya üst düzey.

İyi yapmışlar dedirten iyi bir süper kahraman filmi. Devamı da gelebilir. Ya da Wonder Woman'ı başka Dc filmlerinde göreceğiz zaten bol bol. Karaktere oluşturulan alt yapı bu filmde başarılı olmuş.

7,5/10

Şimdi sakin ol ve filmleri yorumlamaya biraz ara ver. :A

Gaza geldim, ben de yorumumu yapayım bari konusu açılmışken.

DC'nin yaptığı en iyi süper kahraman filmi diyebilirim.

İkinci Dünya Savaşı atmosferinde geçen kaliteli bir süper kahraman filmiydi. Senaryosu akıcıydı, izlerken hiç sıkılmadım. Yönetmen de iyi bir iş çıkarmış.

Oyunculuklar konusunda Gal Gadot gayet iyiydi, oyunculuğunu sürekli geliştiriyor. WW rolüne de yakışmış. Onun dışında çok ön plana çıkan bir isim yoktu zaten.

Film ilgi gördüğü ve sevildiği için muhtemelen devam filmi de gelecektir, onu da izlerim muhtemelen.

Yaptım mı tam yaparım ben. Toptan yorum dediğin böyle olur. Bırakırsam bir daha dönmem. O yüzden aradan çıksın hepsi. :A

Beni de gaza getirdin. :A

Gaza geldim, ben de yorumumu yapayım bari konusu açılmışken.

DC'nin yaptığı en iyi süper kahraman filmi diyebilirim.

İkinci Dünya Savaşı atmosferinde geçen kaliteli bir süper kahraman filmiydi. Senaryosu akıcıydı, izlerken hiç sıkılmadım. Yönetmen de iyi bir iş çıkarmış.

Oyunculuklar konusunda Gal Gadot gayet iyiydi, oyunculuğunu sürekli geliştiriyor. WW rolüne de yakışmış. Onun dışında çok ön plana çıkan bir isim yoktu zaten.

Film ilgi gördüğü ve sevildiği için muhtemelen devam filmi de gelecektir, onu da izlerim muhtemelen.

Beni de gaza getirdin. :A
Benim durmaya niyetim yok, yardırıyorum hala. :A