Diğer Black 1.Sezon Yorumları

Süresi hariç bence de çok güzel gidiyor @destere Hem fantastik severim hem kore dizileri de izlerim (türk diziler oraya abandiğindan beiridir) benlik sorun yok :X da neden sıkıldın hala anlamadım:X

Fantastikte şu 3 başlı köpeği grürüz illa ilerleyen bölümlerde sezon finaline doğru :X @Çiğdem-
birinci neden = çok konuşuyorlar
ikinci neden = çok salaklar:) mesela altıncı bölüm sonunda 444 ü köprüden atıyor katil? peşindeki doktor salak salak korkuluklardan aşağı bakıyor.... orda zaten katilin kendisini yakalayacağı belli:) bir insan o kadar salak olamaz :)
üçüncü neden = gereksiz sahneler çok :)
dördüncü neden = her sahnenin birde geçmişine dönüp bu nasıl olmuş diye tekrar gösterilmesi sıkıyor :)
Aaa türk dizileri gibi işte ayoll :F

Süresi olarak bildiğin türk dizisi gibi boş sahneler oyüzden oluyor malesef ama şu sihirbaz şapkalı adam ve salak çocuk şu azraillerin salak olmalarından şikayetçi değilim çok gülüyorum onlara :A :A :A

Korede dizi süreleri kaç bilmiyorum ama izlediklerim 40dk ile 1saat arasında. Bu dizi 1 saati aşkın. Çok konuşmaları ve gereksiz sahneleri bu yuzdendir?

Köprü olayı reflex. Bizde de böyle sahne çekseler abd dizilerinde de yine aynısı olurdu bence:X Senin bu isyanı şey gibi oldu sanki. Korku filmlerinde katilin arkada oldugu sahnede ölecek kişiye arkanda arkanda diye ekrana bağirman gibi :F
alakası yok o sahnede katilin kim olduğunu orda durduğunu ve 444 ü aşağı attığını görüyor refleks orda kendini korumadır? ama bu mal kadın her şeyi bırakmış aşağı doğru mal mal bakıp ahh ahhh yiğidoo sen ne iyi adamdın diye sayıklamayı tercih ediyor :)

Aaa türk dizileri gibi işte ayoll :F

Süresi olarak bildiğin türk dizisi gibi boş sahneler oyüzden oluyor malesef ama şu sihirbaz şapkalı adam ve salak çocuk şu azraillerin salak olmalarından şikayetçi değilim çok gülüyorum onlara :A :A :A
ben sadece tek sdahneyi söyledim ama öyle alakasız yerler çok ben kore tarzına alıştığımı düşünüyordum özellikle dona bae nin dizisini izleyince orda herşey çok güzeldi burdaysa tavırlarına kıl oldum karakterlerin:)

alakası yok o sahnede katilin kim olduğunu orda durduğunu ve 444 ü aşağı attığını görüyor refleks orda kendini korumadır? ama bu mal kadın her şeyi bırakmış aşağı doğru mal mal bakıp ahh ahhh yiğidoo sen ne iyi adamdın diye sayıklamayı tercih ediyor :)
Kadın 444ü korumak için partiye gitti zaten. Hastanede de gördü :X Senin gibi düşünürsek hastanede gördüğü adam için neden partiye gitsin :X

Kadın 444ü korumak için partiye gitti zaten. Hastanede de gördü :X Senin gibi düşünürsek hastanede gördüğü adam için neden partiye gitsin :X
o ayrı diğeri ayrı olay ? birinde adamı koruma ihtiyacı var uyarma ihtiyacı falan filan diğerindeyse yumurta kapıya gelmiş, baktıki adamı aşağı şutladı ne kadar tehlikeli olduğunuda biliyor birde öyle köprüden aşağı sarkıp aval aval seyretmenin anlamı yok :) tamam bir kez bakar sonra katile doğru döner ama orda kadın sanki hafızasını yitiriyor bir kaç saniye önceyi silmiş aklından, tamamen kendisi köprü ve 444 ün suya düşüşü kalmış aklında geri plan yok :)

ben sadece tek sdahneyi söyledim ama öyle alakasız yerler çok ben kore tarzına alıştığımı düşünüyordum özellikle dona bae nin dizisini izleyince orda herşey çok güzeldi burdaysa tavırlarına kıl oldum karakterlerin:)
Başka dizimi keşfetti naptı sankı bahane uydurup diziden kaçmaya çalısıyor :A :A :A

o ayrı diğeri ayrı olay ? birinde adamı koruma ihtiyacı var uyarma ihtiyacı falan filan diğerindeyse yumurta kapıya gelmiş, baktıki adamı aşağı şutladı ne kadar tehlikeli olduğunuda biliyor birde öyle köprüden aşağı sarkıp aval aval seyretmenin anlamı yok :) tamam bir kez bakar sonra katile doğru döner ama orda kadın sanki hafızasını yitiriyor bir kaç saniye önceyi silmiş aklından, tamamen kendisi köprü ve 444 ün suya düşüşü kalmış aklında geri plan yok :)
Ben kırmızıladiğim yeri diyorum. Bu sahneyi her filmde dizide görürüz. Sevdiği adam sonuçta, orda acısını yaşıyordur:X Şimdi o sahneye anlam kattırma bana durduk yere :F

Başka dizimi keşfetti naptı sankı bahane uydurup diziden kaçmaya çalısıyor :A :A :A
Hay ağzına sağlık :F Aynı şeyi söylediğimiz halde takıldıgı yere bak :F

Ben kırmızıladiğim yeri diyorum. Bu sahneyi her filmde dizide görürüz. Sevdiği adam sonuçta, orda acısını yaşıyordur:X Şimdi o sahneye anlam kattırma bana durduk yere :F

Hay ağzına sağlık :F Aynı şeyi söylediğimiz halde takıldıgı yere bak :F
Kayda değer bulmadım baheneleri @destere e bey baya baya kaçmaya çalısıyorsun baktın bölüm sayısı 18 de falan bitiyor yanı geçerli sebeğte sunamıyorsun mis gibi dizi :A

diziden kaçmam kesinlikle ama öyle fazlada sevmedim yani:) idare eder gibi...
bu diziyi hızlı bir şekilde bitirip bir an önce jessica jonesuma kavuşmak istiyorum:)

Ben jessicaya pazartesi başlarım. Luci-Arrow-Gotham bölümleri duruyor. Haftaya cumartesi pazar onları tamamlarım. Haftaiçi de bu diziyi 2şer izleyerek bitiririm.
arrowu burakmamışmıydın okçu oğlan için harcadığın zamana yazık:)
ben araya this is us katarım belki diğerleri dursun hele :)

zenci gırtlağı sevenler ekran başına sevmeyenler (ben dahil) ekranı kırsın :)

Dönmüş diye gördüm ama altyazısı düşmediyse o ayrı(b)

Yok bırakmadım da illallah dedirtti bu sezon:(
arrowu burakmamışmıydın okçu oğlan için harcadığın zamana yazık:)
ben araya this is us katarım belki diğerleri dursun hele :)
Aaa evet Lucifer gelmiş bu Salı yeni bölüm gelemden izlemek lazım :A

Arrow konusunda @destere e hak vereceğim rüyamda görsem inanmazdım :A Son 3 bölümü falan bende yok şuan bir türlü devam edemedim :A

zenci gırtlağı sevenler ekran başına sevmeyenler (ben dahil) ekranı kırsın :)
Yanlış yer cnm :F

Aaa evet Lucifer gelmiş bu Salı yeni bölüm gelemden izlemek lazım :A

Arrow konusunda @destere e hak vereceğim rüyamda görsem inanmazdım :A Son 3 bölümü falan bende yok şuan bir türlü devam edemedim :A

Yanlış yer cnm :F
demiştim okçu oğlandan nefret edeceksin diye :)
umarım tekrar başlamazsın :)