Yine rezil etmezsiniz bizi umarımÖDÜL ALL STAR'IN!![]()
Türkiye Romanya maçında yarışmacılar birbirine giriyor galiba büyük olay varEh be Nevin ne güzel fark atıyorsun da sende de atış yok be
Yine rezil etmezsiniz bizi umarım![]()
Hadi ya görmedim orayıTürkiye Romanya maçında yarışmacılar birbirine giriyor galiba büyük olay var![]()
Şimdi tekrar gösterdiler gördün mü Turabi ve Rumen futbolcu kapışıyor galibaHadi ya görmedim orayıBakalım ne olacak
Sema o yağlı dudaklarınla öpüp durma Damla'yı![]()
Nerede gösteriyorlar ya bir bana mı denk gelmiyorŞimdi tekrar gösterdiler gördün mü Turabi ve Rumen futbolcu kapışıyor galiba![]()
Nereye bakıyorsan artık görmüyorsunNerede gösteriyorlar ya bir bana mı denk gelmiyor![]()
Heh tamam gördüm şimdi Turabi çirkeflik yapıyor gibi görünüyor ama bir de tam halini görmek lazımNereye bakıyorsan artık görmüyorsun![]()
![]()
Yine peşin konuşuyorsun bir görelim olayın ne olduğunu önce tam olarakTurabi, gelişememiş karakterini dayanamamış, Rumenlere de sergilemiş. Bir de adamı 2 kez şampiyon olmuş efsane gibi tanıttılar herkese. Rezillik.
Futbolcu da bir şeyler yapıyor gibi bakalımHeh tamam gördüm şimdi Turabi çirkeflik yapıyor gibi görünüyor ama bir de tam halini görmek lazım![]()
Orası kavga yeri değil. Milyonlar izliyor. Bir yanlış yapılmışsa beklersin, söz alırsın lafını söylersin. Sokakta değiller kavga etmeye hakları yok. O yüzden üstüne yetmesi lafımı demek için bana yetiyor.Yine peşin konuşuyorsun bir görelim olayın ne olduğunu önce tam olarak![]()