2017 Wonder / Mucize - Film Yorumları

netflix de kore dizisi (strong gırl BONG SONG ) hiç göz atmışmıydınız ilk bölüme baktım süper kızın komedisi :)
Yok bakmadım:D Altered'i bugün bitirip filmlere dalacağım, oscarlara az zaman kaldı :A

Öyle yaparsanız Oscar etkinliğine katılmanın ne anlamı var? :A

gotham dizisine dalacağız en az bir haftamızı alır hatta daha fazla sonra bu :)

hiçbir konuda konu başlığına uygun hareket etmiyoruzki zaten , burdada değişik fantaziler peşinde koşarız :) varsın oscar filmleri olmasın :)

Benim 5-6 bölümüm var Gotham'da:X
Aslında Oscar çok hayırlı bir şey yapıyor yılın en tuhaf izlenmeye vakit kaybı filmlerini aday yapıyor ki insanlar film seçerken bunları izlemesin diye :A :A :A

@destere Gothamda beni geçemez ayoll şimdi baktımda 8 Bölüm izlemişim , dizi 11.Bölümde mini sezon finali yapmış 12.Bölüm hala gelmemiş gelene kadar yetişin bende son 3 bölümü izliyeyim , Ara bitince birlikte yorumlarız :A

Aslında Oscar çok hayırlı bir şey yapıyor yılın en tuhaf izlenmeye vakit kaybı filmlerini aday yapıyor ki insanlar film seçerken bunları izlemesin diye :A :A :A

@destere Gothamda beni geçemez ayoll şimdi baktımda 8 Bölüm izlemişim , dizi 11.Bölümde mini sezon finali yapmış 12.Bölüm hala gelmemiş gelene kadar yetişin bende son 3 bölümü izliyeyim , Ara bitince birlikte yorumlarız :A
Ne 3 bölümün mü var 😱

Sabaha kadar 3 bölüm izlim bari :X Darkı sonraya bırakayım. Belki daha iyi görüntülüsü düşer :A
Yarın bakacam Gothama :A Sonuc olarak 12.Bölümden itibaren @destere de yetişirse birlitke yorumlarız :Z:Z:Z

Film falan izleyemedim ama o son anlaştığımız filmi sen yorum yapmıştınya @destere de hala izlememiş galiba onada yarın bakmaya çalısıcam :A

Ne 3 bölümün mü var 😱
siz bitirmişsinizde bir ben kaldım sanırım bende tek başıma fırsat buldukça ardarda izlerim:) birde üçüncü sezonda üç bölüm kaldı sanıyordun oysaki üçüncü sezon izlemediğim 7 bölüm varmış en son 14 te bırakmışım :)

siz bitirmişsinizde bir ben kaldım sanırım bende tek başıma fırsat buldukça ardarda izlerim:) birde üçüncü sezonda üç bölüm kaldı sanıyordun oysaki üçüncü sezon izlemediğim 7 bölüm varmış en son 14 te bırakmışım :)
Oha napmişsin sen öyle 😱 Oysaki Gotham mayısta mı ne sezon finali yapıyordu. Kış arasından sonra izlemedin demek:/

Oha napmişsin sen öyle 😱 Oysaki Gotham mayısta mı ne sezon finali yapıyordu. Kış arasından sonra izlemedin demek:/
izlememişim ilk yarı bitince bende kaybolmuşum gerisi yok :) ama hızlı geli,rim bir vakit bulsam yeterli siz şimdi dördüdemi izlediniz sadece beşmi kaldı ? :)