12-18 Şubat 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

İyide bu hafta ne konu açtım nede kimseyle tartıştım. Hemde 13.yüm :A

Şimdi sakin olun ve 'Yeni Konu Aç' butonunu yere bırakın. :A

@Yiğitt @S.G.A.T.

Ben de diyorum forum neden çöküyor, ikisi toplam 168 konu açmışlar. :A
Sırf @S.G.A.T. profilinde Kanal D logosunu koymak için kastım bu kadar, yoksa asla zorlamazdım. Ha bir de kendi profilime anti D yazmamak için. :Z :A

@xBUGRAx kaç konu açtın sen? 😱 sana söyledikten sonra hiç açmadım hatta canım istemediği için 6 klip konusu bir okadarda haber konularını es geçtim ama yine seni geçmişim 😱 11 şubat pazar gününden dolayı.
Sayıyı göremiyorum. 5 olması gerekiyor. Eğer fazlaysa sorun var mesaj yazmadaki gibi :S 129 mesaj yazmış olmama rağmen 9 günde 200 küsür göstermiş :A

Haftaya bu listede olmam oyüzden nihayet olacak bu iş :A

@xBUGRAx kaç konu açtın sen? 😱 sana söyledikten sonra hiç açmadım hatta canım istemediği için 6 klip konusu bir okadarda haber konularını es geçtim ama yine seni geçmişim 😱 11 şubat pazar gününden dolayı.
Sayıyı göremiyorum. 5 olması gerekiyor. Eğer fazlaysa sorun var mesaj yazmadaki gibi :S 129 mesaj yazmış olmama rağmen 9 günde 200 küsür göstermiş :A

Haftaya bu listede olmam oyüzden nihayet olacak bu iş :A

İkinizinde 5 konu açmışsınız canım :D

Şimdi sakin olun ve 'Yeni Konu Aç' butonunu yere bırakın. :A

@Yiğitt @S.G.A.T.

Ben de diyorum forum neden çöküyor, ikisi toplam 168 konu açmışlar. :A Forum nasıl dayansın buna? :A

Sırf @S.G.A.T. profilinde Kanal D logosunu koymak için kastım bu kadar, yoksa asla zorlamazdım. Ha bir de kendi profilime anti D yazmamak için. :Z :A

Zorlamazdım dediğin halinle de birinci oluyorsun zaten. :A
@S.G.A.T. Maç konularına yüklendi Yiğit onları açmıyor gözümden kaçmadı :A :A :A

Ama sonuc oalrak forum kazanmış :A

Evet tebrik ederim seni. Favori üye olarak üst sıralarda olman güzel :D
Çok aktif değildin birde

:D:praying:Sağol canım elimden geleni yapıyorum işte burç yorumlarını eklemek hoşuma gidiyor günün ayeti ve hadisi düzene girerse yeter bana foruma katkımın olması güzel görülmesede pek:D

:D:praying:Sağol canım elimden geleni yapıyorum işte burç yorumlarını eklemek hoşuma gidiyor günün ayeti ve hadisi düzene girerse yeter bana foruma katkımın olması güzel görülmesede pek:D
Bende forum durgundu diye katkıda bulundum bizim burakardaki farklı konularla. 2 hafta üst üste 20 konu gayet iyi. Artık yoğunlaşmam gereken daha önemli şeyler var. Belki illerde yine başlarım konu açmaya ama şimdilik yeterli :)