Acayip mesajlara sahip forum üyesi. Bilgi seviyesi iyi, ama bunu sergileme tarzı bir o kadar kötü olan smiley düşmanı arkadaşımız. Forumda hala konusu açılmamışmış.
Emoji kullanmadığım zaman daha komik olduğumu düşünüyorum. Değil miyim?Acayip mesajlara sahip forum üyesi. Bilgi seviyesi iyi, ama bunu sergileme tarzı bir o kadar kötü olan smiley düşmanı arkadaşımız. Forumda hala konusu açılmamışmış.
Avatarın ile orantılı şekilde kalitesizliğe devam ediyorsun, geçen açtığın konuyu kuzenin yanlışlıkla açtı galiba. Bi' düzenleme yap konuya ve gözlemeci olduğunu itiraf et artık! Ahaaha bence senin kullanıcı adını da yanlışlıkla kuzenin aldı.Severim ama inatçı, bilgi alışverişini seviyor ama sadece vermesini alma kısmı biraz problemli
Değilsin abiciğim.Emoji kullanmadığım zaman daha komik olduğumu düşünüyorum. Değil miyim?
Abi mi? Daha geçen kanka diyordun. Bu eleştirini aklımda tutacağım.Değilsin abiciğim.
Hitap şekillerine takılma, siyasetçi değiliz biz.Abi mi? Daha geçen kanka diyordun. Bu eleştirini aklımda tutacağım.
Nasıl bir tanımlama yapsam da kendimi öve öve bitiremesem diye düşünüyorum. Taktik verir misin?
Alt tarafı şuraya iki kelime yazıp kendimi ilah yapacağım, sen bana hangi konuda doktora tezi yapmam lazım diye tavsiye veriyorsun. Hem bu zevksiz forumda müzik ile ilgili bir yazı yazmam ben.Hitap şekillerine takılma, siyasetçi değiliz biz.
Eleştiri konuları aç, bunu geçen de sana tavsiye ettim. O kadar yabancı rock müzik dinliyorsun, türk rock gruplarıyla ilgili köşe yazısı yaz, sorunları anlat dizilerle ilgili tavrını koy. Daha ne diyeyim.
Övseydin iyiydi.Kendi Kendini Komedyen ilan edip @destere in yerini aldığını düşünen üye @DarkLegenD
Aaa birde çocuğa Kereste diyordu
Çok klişe. Güzel öv.Kendisi başkanımızdır
Aa, gülüyormuşsun işte yine de, daha ne istiyorsun.@DarkLegenD şu ciddilikten vazgeç artık yakışmıyor hoş smail koymasanda yine gülüyorum ama olsun lütfen ciddi olmaa senn
İyi leğen kim? Bari şu konu altında öv biraz.Kötü leğendir
Aa, gülüyormuşsun işte yine de, daha ne istiyorsun.
Aa, gülüyormuşsun işte yine de, daha ne istiyorsun.
İyi leğen kim? Bari şu konu altında öv biraz.
Senin her yerin iyi olsa ne olur, daha etiket bile yapamıyorsun ahaha.İyi leğen benim sanırım. @sokak sanati
Kendi kendini komedyen ilan etti demişim onu başarmakta bir başarıdır cnm övgü oradaÖvseydin iyiydi.
Çok klişe. Güzel öv.
@Sherlock Kim bu @DarkLegenD adlı zat ben çıkaramadım? Sıva mala falan demişsin iyi yapar demişsin, benden icazet aldı mı?