Teşekkürler.7 yıl dile kolay, tebrik ederim. Yorumlarını okumaktan keyif aldığım bir üyesin, nice senelere. @BesaleT
Adamı ilk kez gördüm de türküyü biliyorum, güzeldir. Kanal D ne alaka çözemedim.Tebrikler @BesaleT nice güzel ve bizli yıllara inşallah.
Sevdiğim bir türküdür, köy yoluna giderken teyp çekmeyince yol üzerinde kaset almıştık. 6-7 saat boyunca bu şarkıyı dinlemiştik.
Ali Özel'i tanımayan ilk kez bir Malatyalı ile karşılaşıyorum. Kanal D benim herkese verdiğim promosyon.Teşekkürler.
Adamı ilk kez gördüm de türküyü biliyorum, güzeldir. Kanal D ne alaka çözemedim.
Kimliğe göre Malatyalıyım pek alakam yok.Ali Özel'i tanımayan ilk kez bir Malatyalı ile karşılaşıyorum. Kanal D benim herkese verdiğim promosyon.
bir karar ver sgat yedinci yılınımı kutluyoruz sekizinci yılınımı? ben tam anlayamadım durumuForumun eski süper moderatörlerinden Besalet (Çağlar) geçtiğimiz günlerde forumda 8. yılına girdi. Kendisi son 1 yıldır Vatani görevde olduğu için foruma ara vermişti.
Forumda 7. yılını deviren forumun Malatyalı üyelerinden Besalet'i tebrik ediyoruz. 7. yılın kutlu olsun Beso.
biliyoruz zaten asimile olmuşsun oysa kim tanımaz ali özeli )Kimliğe göre Malatyalıyım pek alakam yok.
ankaralı turgutu tanırmısın yiğitAli Özel'i tanımayan ilk kez bir Malatyalı ile karşılaşıyorum. Kanal D benim herkese verdiğim promosyon.
Tanırım tabi.@BesaleT hemşerimi kutluyorum, forumda benden daha eskidir kendisi, çok eskidir hatta o kadarki paslandığı için ayda bir mesaj anca yazıyor oysa gençliğini bilirdik çenesi hiç durmazdı
bir karar ver sgat yedinci yılınımı kutluyoruz sekizinci yılınımı? ben tam anlayamadım durumu
biliyoruz zaten asimile olmuşsun oysa kim tanımaz ali özeli )
harbiden @Yiğitt ali özel kim bende duymadım hanı abdullah papur desende tanımasa besaleti yerden yere vururdukta ali özel neyin nesidir
ankaralı turgutu tanırmısın yiğit
adam 7. yılını doldurdu, 8. yılını yaşıyor@BesaleT hemşerimi kutluyorum, forumda benden daha eskidir kendisi, çok eskidir hatta o kadarki paslandığı için ayda bir mesaj anca yazıyor oysa gençliğini bilirdik çenesi hiç durmazdı
bir karar ver sgat yedinci yılınımı kutluyoruz sekizinci yılınımı? ben tam anlayamadım durumu
harbiden @Yiğitt ali özel kim bende duymadım hanı abdullah papur desende tanımasa besaleti yerden yere vururdukta ali özel neyin nesidir
Abdullah'ı tanıyorum bak.@BesaleT hemşerimi kutluyorum, forumda benden daha eskidir kendisi, çok eskidir hatta o kadarki paslandığı için ayda bir mesaj anca yazıyor oysa gençliğini bilirdik çenesi hiç durmazdı
Nice güzel senelere kardesim, iyi ki varsin.
Tebrikler @BesaleT nice 7'lere inşallah.
Teşekkürler güzel yorumlarınız için.Daha uzun yıllara inş @BesaleT
En sevdiğim Atatürk reklamıdır . Yasaklamaları unutmamızı engelleyemedi tabikide