Derya Uluğ'dan Yeni Single Geliyor!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Sevilen şarkıcı Derya Uluğ, yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Sözleri Gökhan Şahin, müziği Asil Gök imzası taşıyan şarkının klip yönetmenliğini ise Derya Uluğ üstlendi.

Derya Uluğ, “Ne Münasebet” isimli şarkısını DMC etiketi ile 16 Şubat günü dinleyiciyle buluşturacak.

Merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak beyazlar içindede ne güzel olmuş Derya ya:D

Son düzenleme:
Bence son şarkısı gibi rezil olacak :A :A :A Bir defa düşüş başladı hele şu küfürlü konuşmasıda tüy dikti üstüne :Z:Z:Z @Harunnn60
Kapak Lady Gaga'dan çalıntıymış herkes dalga geçiyo. :A :A

IMG_20180213_172332.jpg

Bayılıyorum bu kadına, eminim yeni şarkısı da baya güzel olacak. Bekliyoruz. :Z

Harun ile uzun zamandır sevmiyorduk bu kadını Okyanustan sonra bozdu :A Son şarkısı tutmayınca bunu çıkarıyor ama buda tutmaz inş hele o küfürlü konusmasından sonra asla bu kadını dinlemem :A
Ben de eskisi kadar sevmiyorum ama yine de beğeniyorum kendisini canavar şarkısı da gayet güzeldi bence :A ve Güven Yüreyi'ye verdiği Sen Maşallah şarkısı da güzeldi :A

Harun ile uzun zamandır sevmiyorduk bu kadını Okyanustan sonra bozdu :A Son şarkısı tutmayınca bunu çıkarıyor ama buda tutmaz inş hele o küfürlü konusmasından sonra asla bu kadını dinlemem :A
Ritimlerinin hepsi aynı hiç gelişim yok. Simge mesela kendini geliştirdi ve kliplere özen gösterdi ama bu kadın hep aynı yönden gidiyor :A

Ritimlerinin hepsi aynı hiç gelişim yok. Simge mesela kendini geliştirdi ve kliplere özen gösterdi ama bu kadın hep aynı yönden gidiyor :A
Ben de eskisi kadar sevmiyorum ama yine de beğeniyorum kendisini canavar şarkısı da gayet güzeldi bence :A ve Güven Yüreyi'ye verdiği Sen Maşallah şarkısı da güzeldi :A
Canavar ve Sen Maşşallah Okyanus voll 2-3 falandı :F Tuttular ama son şarkısı Okyanus vol olmayınca tutmadı :A İnş bu tutmama serisi devam eder :A

Birde kadın ile erkek sadece organ olarak değil kişilik olarak hal ve hareketler olarakta ayrılmalı :A