Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hakan'ı sevmeyip, Turabi'yi desteklemek nedir? Ümit'i falan destekle bari. :A
Biz 2014'te Turabiyi desteklemiştik burada, sen yoktun o zamanlar. :A Öyle çok bayılmasam da severim. :Z

Ümit ve Duygu çok kavga ediyordu, biz Duygucuyduk. :A

İyi reyting aldırmaya çalışıyor bu programa da galiba :A ama özel program dedi başlarken her zaman olmaz belki :A
İşsizler ya, oturmuş programı konuşuyorlar. Bu kaçıncı seviye işsizlik. :F

Biz 2014'te Turabiyi desteklemiştik burada, sen yoktun o zamanlar. :A Öyle çok bayılmasam da severim. :Z

Turabi'yi desteklemiş olanları buradan kınıyorum, doğru mu bu bilgi? :A @MasacRE-

Duygu'yu ben de severdim, çünkü kaostan beslenen bir karakterdi.

İşsizler ya, oturmuş programı konuşuyorlar. Bu kaçıncı seviye işsizlik. :F
Sanki dünyayı kurtaracaklar :F

Bu Anıl neciymiş diye baktım da yelkenciymiş. Geçen sene Ogeday'da kürekçiydi iş var bu su sporcularında :A @Sherlock ayrıca Gs lisesi mezunu favorim olma yolunda büyük bir hızla ilerliyor kendisi :A @eskici @Dosi

26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesinden mezun. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenliğini yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.

Yürü be aslan :A

survivor-2018-anil-berk-anil-berk-baki-kac-yasinda.jpg