Çukur 15. Bölüm - Selim Neyin Peşinde?

vicdan sevgiye dönüşür, sevgi aşka dönüşür filan :X İnsanoğlu beşer şaşar :A hayır bu kadar done veriliyor bize Seim'in sonunu neye bağlayacaklar merak ediyorum:X

Kılıç Günü'de tv dizisiydi ama verildi. Kılıç Günü dizisi de EDHO gibi depdelikanlı bir diziydi :F Hükümet de aynı hükümetti:A
ya travesti olur yada gay barda yakalanır :D :D

vicdan sevgiye dönüşür, sevgi aşka dönüşür filan :X İnsanoğlu beşer şaşar :A hayır bu kadar done veriliyor bize Seim'in sonunu neye bağlayacaklar merak ediyorum:X

Kılıç Günü'de tv dizisiydi ama verildi. Kılıç Günü dizisi de EDHO gibi depdelikanlı bir diziydi :F Hükümet de aynı hükümetti:A

Öyle de bölümde bişey olmadı. Sonra izlerim diyip seyirci kaçmiş olabilir(b) Çok umutlu değilim:X
En azından yaklaşır sanırım :A :A :A

Hadi cicili bicili rüyalar sizlere @S.G.A.T. ben yatıyorum :bhr::bhr::bhr:

o zaman travesti olur selim selime'ye geçiş yapar
O yaştan sonra travesti olup napcak :X Yemekte karısına dediği gibi "ölene kadar benim karımsın"... Öldürür intihar eder filan :X

O yüzden 8 bölümde final yapmışlar zaten. :A:A
Anlamadın sen:X o tvde yayınalandı. Tv'de öyle bişeyi yine çekerler demiyorum. Tv'de sansur uygulanır puhuda sansursuz diyorum :X Ama bize er yada geç yakılaşmayı gösterecek o boşlugu doldurucak bişey verecekler:X

O yaştan sonra travesti olup napcak :X Yemekte karısına dediği gibi "ölene kadar benim karımsın"... Öldürür intihar eder filan :X

Anlamadın sen:X o tvde yayınalandı. Tv'de öyle bişeyi yine çekerler demiyorum. Tv'de sansur uygulanır puhuda sansursuz diyorum :X Ama bize er yada geç yakılaşmayı gösterecek o boşlugu doldurucak bişey verecekler:X
Ben de diyorum ki riski alıp Tvde bir şeyler yayınlamışlar zamanında belasını bulmuş. :A 8 bölüm. :A Ben şahsen az da olsa bir şey olacağını düşünmüyorum, hiç o topa girmeyecekler bence 5-10 saniyelik de olsa. Sadece net üzerinden öyle bir sahne yayınlamak da garip olur. Neyse görürüz artık :A

Geçen bölüm, bölüm bittiğinde "Selim nerede" demiştik. Burada çıkmayınca insan merak etmeye başladı. İşte başladı başlamasına da, bu bölüm aşırı bireysel takıldı. Ailesine de hainlik yapmadı. Yaptıklarıyla "ne yapıyor" dedirtti. Ailesine hainlik yaptığında daha iyi oluyor. En azından amacı belli oluyor. :)

Kim demişti bu oğlanı Senanın abisi olacak diye :F @Forumdash @xemrexxx

Ayrıca oğlanla aşk yaşarsa hiç şaşırmayacam Selim :A :A :A @S.G.A.T.
kız bu selimlerin genetik kodları hep bozuk çıkıyor bak mesela senin selim @destere bence kendini böyle bir sebepten gizliyor hatta bence kendisi polis olabilir , totoş foruma ilk kez ara verdiğnide senin hasretine dayanamamış bnm mail adresimi bulup mail atmıştı hogathanın gözü @denizz19 a kaymış gözünü oyarım onun diye kız şimdi bakıyorum mail adresi yok totoşun kaybolmuş hayır en başta bnm adresimi nasıl buldu kesin bu totoş destere polis-asker gibi bişi :A @MasacRE- @MEnes @eskici @S.G.A.T. @Dosi @vadikızı @cookies @Halef @xBUGRAx @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash

kız bu selimlerin genetik kodları hep bozuk çıkıyor bak mesela senin selim @destere bence kendini böyle bir sebepten gizliyor hatta bence kendisi polis olabilir , totoş foruma ilk kez ara verdiğnide senin hasretine dayanamamış bnm mail adresimi bulup mail atmıştı hogathanın gözü @denizz19 a kaymış gözünü oyarım onun diye kız şimdi bakıyorum mail adresi yok totoşun kaybolmuş hayır en başta bnm adresimi nasıl buldu kesin bu totoş destere polis-asker gibi bişi :A @MasacRE- @MEnes @eskici @S.G.A.T. @Dosi @vadikızı @cookies @Halef @xBUGRAx @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash

Aaa tövbe tövbe zaten Ajan falan çıkabilir Kendini gizliyor Çukurda Vartolu gibi bende şüpheleniyorum @destere den şu aşağıda senin dediklerin hele 😱 @Forumdash @Halef @Harunnn60 @MasacRE- @gözlemci @Yiğitt @Thequeer @eskici

totoş foruma ilk kez ara verdiğnide senin hasretine dayanamamış bnm mail adresimi bulup mail atmıştı hogathanın gözü @denizz19 a kaymış gözünü oyarım onun diye kız şimdi bakıyorum mail adresi yok totoşun kaybolmuş hayır en başta bnm adresimi nasıl buldu kesin bu totoş destere polis-asker gibi bişi :A

Aaa tövbe tövbe zaten Ajan falan çıkabilir Kendini gizliyor Çukurda Vartolu gibi bende şüpheleniyorum @destere den şu aşağıda senin dediklerin hele 😱 @Forumdash @Halef @Harunnn60 @MasacRE- @gözlemci @Yiğitt @Thequeer @eskici

totoş foruma ilk kez ara verdiğnide senin hasretine dayanamamış bnm mail adresimi bulup mail atmıştı hogathanın gözü @denizz19 a kaymış gözünü oyarım onun diye kız şimdi bakıyorum mail adresi yok totoşun kaybolmuş hayır en başta bnm adresimi nasıl buldu kesin bu totoş destere polis-asker gibi bişi :A
Bunun maili kabak ortalıkta dolaşıyordu sanırım :F @destere bi ara anlatmıştı ama tam hatırlamıyorum:X Yanlişsa düzeltsin ikisi de @xemrexxx

Bu köftenin MY'yi pohpohlamak için bi siteye köşe yazıyordu. Yazara görüş bildirmek için mail adresleri oluyor. Orda yazıyordu:F Ben de görmştüm, ama mail filan atmadım :A

Bunun maili kabak ortalıkta dolaşıyordu sanırım :F @destere bi ara anlatmıştı ama tam hatırlamıyorum:X Yanlişsa düzeltsin ikisi de @xemrexxx

Bu köftenin MY'yi pohpohlamak için bi siteye köşe yazıyordu. Yazara görüş bildirmek için mail adresleri oluyor. Orda yazıyordu:F Ben de görmştüm, ama mail filan atmadım :A
Hhahah Aaa evet @xemrexxx o siteyi hatırlıyorum :F Buradan şutlanın ca oraya kapak atmıştı orasıda bilmiyorya Emrenin matbaasından uydurduğunu haber diye inanıyorlardı :F

Hahah nerden hatırlıyayım cnm tuhaf bir yerdi :F

@destere Twetter falan hesabı varda benim Faceye 40 yılın başı uğramam gibi bakıyor yanı biz sosyal medyalarda bulunmuyoruz bu yönünü seviyorum . Forum yeter :A

@Forumdash hatırlamış bak :) dandik bir site vardı ordan tosbağanın tüm pis şifresini çözmüştüm sonra baktılar işe yaramıyor tosbağayı siteden kovmuşlardı :)

Şu destereyi araştıracağına bana yoğunlaş :(

Sen de etiketle güldürdün alma çabalarına girdin galiba :A :A

Aaa bizim dönemimizde güldürdünmü vardı ayoll 4 yıldır her mesajımıza yakın arkdslarımızı etiket ederiz sohbet ortamı için ve senide o seviyede görüyorum demek :A
Şimdi konuyu değiştirme bu hafta güldürdün listesini sen dolduracaksın galiba :A :A