Çukur 16.Bölüm Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,591
Puanı
1,061
lbGvVg.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un '16. Bölüm Fragmanı' yayınlandı.

Çukur - 16. Bölüm 1. Fragman:

”Biliyorum Salih! Biliyorum Babamın Oğlu!”

Çukur - 16. Bölüm 2. Fragman:

”Ben Çukur'da ölecem. Son sözüm bu!”

Son düzenleme:
”Biliyorum Salih! Biliyorum babamın oğlu!”

Fragman muazzam olmuş. Büyük yüzleşme bu bölümde gerçekleşecek demek ki. Dizi beklediğimden çok daha hızlı ilerliyor. Henüz 16. bölümde Yamaç ile Vartolu arasındaki yüzleşme gerçekleşecek. Senaristi bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ve merakla bekliyorum yeni bölümü. Aras Bulut ve Erkan Kolçak'ı bu sahnede karşılıklı izlemek büyük bir keyif olacak.

Demiştim sana fragman çok iyi olur diye, bundan iyisi olamazdı herhalde. :A @Çiğdem-

"Biliyorum Salih! Biliyorum babamın oğlu."

Buradaki vurgu bitirdi beni.

”Biliyorum Salih! Biliyorum babamın oğlu!”

Fragman muazzam olmuş. Büyük yüzleşme bu bölümde gerçekleşecek demek ki. Dizi beklediğimden çok daha hızlı ilerliyor. Henüz 16. bölümde Yamaç ile Vartolu arasındaki yüzleşme gerçekleşecek. Senaristi bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ve merakla bekliyorum yeni bölümü. Aras Bulut ve Erkan Kolçak'ı bu sahnede karşılıklı izlemek büyük bir keyif olacak.

Demiştim sana fragman çok iyi olur diye, bundan iyisi olamazdı herhalde. :A @Çiğdem-

"Biliyorum Salih! Biliyorum babamın oğlu."

Buradaki vurgu bitirdi beni.

@Çiğdem- i çatlatmaya geliyor Gülşenim :A

Tamam iyi güzel de şimdi biz bu fargmandan sonra " İçerde'ye benziyor " diyenlere nasıl cevap vereceğiz. :D
Yamaç dövülmüyor diyordunuz Vartolu iyice dövmüş gibi görünüyor :A @MasacRE- @Forumdash

Kesin son sahne , fragmanlarda son 2 haftadır hep son sahneleri verdiler :A Babamın oğlu diyecek bitecek bekle diğer haftayı :( :( :(

@turkuazz

Yamaç dövülmüyor diyordunuz Vartolu iyice dövmüş gibi görünüyor :A @MasacRE- @Forumdash

Kesin son sahne , fragmanlarda son 2 haftadır hep son sahneleri verdiler :A Babamın oğlu diyecek bitecek bekle diğer haftayı :( :( :(

@turkuazz
Yamaç güç kullanmıyor sevgi dolu kardeş gibi göstermeye çalişiyorlar:A Ki seyirci sevsin peeh:A

Fragman çok iyiymiş. Haftaya kesin totoşları da ekrana kitlemeliyiz :A

@turkuazz
Kardeşi diye kıyamamıştır, yoksa her bölüm 1251523513251 kişiye tek başına saldıran Yamaç Lee efendi bir adamı dövemeyecek mi hiç olur mu öyle şey :A

@turkuazz

Bilerek vurmamıştır Yamaç, Vartolu abisi diye. Saygısızlık etmek istememiştir. :A Son bölümde babası, abisini öldürmesin diye hemen araya girdi, gizliden gizliye sevmeye başladı abisini. :A